PONOĆ JE SA ACOM PEJOVIĆEM! Pevač najavio spektakularni doček Nove godine u Beogradu!

Autor:

Zabava

20.10.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović odlučio je da završi tekuću godinu na najbolji mogući način

PONOĆ JE SA ACOM PEJOVIĆEM! Pevač najavio spektakularni doček Nove godine u Beogradu!

Foto: N. Pančić

Godinu u kojoj je oborio sve rekorde u poseti na koncertima širom sveta, a njegova pesma "Ponoć" postala nenadmašni hit, Aco Pejović odlučio je da završi na najbolji mogući način, druženjem sa publikom u Beogradu na najvećem i najglamuroznijem dočeku u regionu.

 

 

Ovim povodom, organizovano je druženje sa predstavnicima medija ispred Hale 5 na Beogradskom sajmu, u kojoj će u novogodišnjoj noći biti smešten "Grand Palace Hall", a gde će oni najsrećniji imati priliku da uživaju u provodu kakav samo Pejović ume da priredi. Posetioci će uživati u luksuzu a čitav prostor biće dekorisan po ugledu na najveće svetske event centre.

- Iza mene je godina koju ću pamtiti po mnogo lepih događaja i nisam mogao da zamislim bolji način da je završim. Radujem se druženju sa publikom, pevaćemo sve naše najlepše pesme kao i uvek i želja mi je da svako ko te večeri dođe zapamti doček zauvek. Siguran sam da ću ga ja pamtiti - rekao je Pejović.

Pošto je poznato da se za Pejovićeve nastupe traži karta više, a broj mesta za "Ponoć je... sa Pejovićem" je ograničen, organizatori će ovih dana posebno najaviti početak prodaje karata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading