"Bila sam uplašena i istraumirana" Snežana Dakić progovorila o BOLNOM razvodu od MOĆNOG BIZNISMENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić progovorila o bivšem suprugu!

"Bila sam uplašena i istraumirana" Snežana Dakić progovorila o BOLNOM razvodu od MOĆNOG BIZNISMENA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Snežana Dakić progovorila je o razvodu od bivšeg supruga biznismena Vladimira Mikića, koji se odigrao pre osam godina. Kako je ispričala ovo je bio jako bolan period za nju i ćerku i plašila se kako će Laura prihvatiti njihovu odluku.

Dakićeva je, naime, istakla da je bila u strahu kako će objasniti njenoj osmogodišnjoj ćerki Lauri da više neće živeti sa ocem.

Republika

Foto: printscreen youtube

Snežana Dakić Premijera

 

- Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh - rekla je Dakićeva svojevremeno za medije.

Voditeljka za sebe kaže da nije stroga majka i da se trudi da sa ćerkom ima odnos pun poverenja.

Republika

Foto: Instagram.com

Snežana Dakić Instagram

 

- Nisam stroga, pre bih rekla da sam fer roditelj. Odnosim se prema Lauri sa ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem. Ukazujem joj poverenje i baš zato što nema tabua i treniranja strogoće, nema ni razloga da me laže. Rekla bih da sam savremena majka, vaspitavam je u skladu sa onim u šta i sama verujem - rekla je Snežana Dakić jednom prilikom, prenosi Helo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading