"PROTIVIO SAM SE TOME" Da li znate pravo ime Nuccija? Reper ga krije kao zmija noge, a tek da čujete kako je nastao NADIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.08.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnog repera Nuccija svi znate, a njegovo pravo ime će vas iznenaditi!

"PROTIVIO SAM SE TOME" Da li znate pravo ime Nuccija? Reper ga krije kao zmija noge, a tek da čujete kako je nastao NADIMAK! (VIDEO)

Foto: E Stock

Pevača i repera Nuccija sigurno svi znate, no, mnogi se pitaju kako je njegovo pravo ime. Miljenik tinejdžera retko kada govori o svom privatnom životu, pa se gotovo malo šta zna o njemu. 

Republika

Foto: E Stock

Igor Panić Nucci biografija

 

Međutim, u jednoj emisiji Nucci je otkrio njegovo pravo ime, a onda je ispričao kako je i nastao nadimak po kom je sada poznat širom sveta. 

 

- To je zapravo od Panić, mene su svi zvali u Panić, pa me je drug mrtav pijan nazvao Panući, ja sam se tome protivio dugo... Ali posle su ortaci skratili to PA, jer im je bilo dugo da izgovaraju. Posle kada sam započinjao karijeru, kada sam krenuo da pravim komentarcijalnu muziku, kako ću da se nazovem i tako je ostalo - ispričao je Nući u jednoj emisiji. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading