Svi su se pitali gde je Rastina devojka? Otkriven RAZLOG zašto se Marija nije pojavila na rođendanu kod Anine ćerkice Tare! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija, nova devojka Stefana Đurića Raste se nije pojavila na rođendanu petogodišnje ćerkice Tare Đurić, a sada je otkriveno i zbog čega!

Svi su se pitali gde je Rastina devojka? Otkriven RAZLOG zašto se Marija nije pojavila na rođendanu kod Anine ćerkice Tare! (FOTO)

Foto: Goran Doljančević

Da između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste nema zle krvi, iako se on zaljubio u drugu devojku, svedoče i slike sa proslave petogodišnje ćerkice Tare. Slavlje je upriličeno u otmenom restoranu sa lepom terasom, a zvanica nije bilo mnogo. 

Goste je dočekivao Rasta, obučen u crne pantalone i košulju, a svima je palo u oči da je doterao liniju i da izvrsno izgleda. Anu je dovezao nešto kasnije vozač, a iako je izgledala veoma negovano i dobro stilizovano, nije bila mnogo raspoložena za druženje. Mngoima je zapalo za oko i to što je pevačica na rođendansku proslavu došla sama, bez Tarine bake i ujaka Marka.

 

Razlog su verovatno odnosi sa Rastom. On je kada se razišao sa Anom javno prekinuo saradnju sa Markom, koji mu je bio menadžer, a kao razlog, tada je naveo porodično-privatne razloge koji ne idu na ruku poslu. I Ana je posle toga dala otkaz bratu, ali se kasnije pokajala i javno mu priznala da je od njega naučila važnu životnu lekciju o lojanosti. Rasta je Anu dočekao raširanih ruku, zagrlili su se i poljubili i bilo je evidentno da je među njima snajna energija. 

Republika

Foto: Balkaton

Stefan Đurić Rasta i nova devojka Marija

 

Baš zbog toga do skora se pričalo da će svojoj ljubavi dati još jednu šansu, a kada su svi pomislili da je to rešena stvar, u Rastinom životu se pojavila nova lepotica. 

- Odjednom se pročulo da je Rasta u vezi sa izvesnom Marijom i da se u nju zaljubio kao tetreb. Vidim da ni ona nije došla na Tarinrođendan, možda je to bila Rastina želja, a možda je to bio i jedan od Aninih zahteva, ko zna - kaže izvor za Svet.

Republika

Foto: Instagram/balabanmarija, ST/V.LUKIĆ

Stefan Đurić Rasta i nova devojka Marija

 

U jednom trenutku, na rođednan je došla i Rastina majka, koja se takođe lepo pozdravila sa bivšom snajkom, a pristizalis u i gosti koji su Tari donosili lepo upakovane poklone. Mama Ana je u rukama imala mali poklon, a svima je tada poručila šta se nalazi u kutiji. 

- Ne mogu da kažem šta sam joj kupila, ali biće oduševljena. mogu samoda kažem da je probušila uši, tako da će dobiti neke dijamante - poručila je Ana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading