Ceca do jutra LUMPOVALA sa ćerkom i ZETOM! Pevačica ZADOVOLJNA izborom naslednice, celu noć se provodili i ludovali! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca zadovoljna novim zetom.

Ceca do jutra LUMPOVALA sa ćerkom i ZETOM! Pevačica ZADOVOLJNA izborom naslednice, celu noć se provodili i ludovali! (FOTO)

Foto: ATA Images/St/D.KADIĆ

Naslednica Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Republika

Foto: Starsportphoto

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Naime, Anastasija i Nemanja se ne razdvajaju. Njih dvoje su neko vreme proveli u Španiji gde on igra, a onda je fudbaler došao u Srbiju kako bi sa svojom devojkom proslavio njen rođendan. Sa njim je došla i cela njegova porodica, a kako i sama Anastasija kaže, upoznavanje je prošlo odlično i svi su se na prvu složili.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Porodica Gudelj se upoznala sa porodicom Ražnatović

Da je to slučaj i sa njenom majkom, Cecom dokaz je to što pevačica voli da provodi vreme sa ćerkom i novim zetom, te su tako sinoć izašli svo troje zajedno.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u provodu

Oni su do zore ludovali i uživali u jednom poznatom prestoničkom restoranu, uz muziku i dobar provod, a koliko su Anastasija i Gudelj srećni i zaljubljeni pokazuju njihovi osmesi koje nisu skidali sa lica i zagrljaj u kom su konstantno bili.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj zagrljeni

Ceca je uživala sa naslednicom i njenim izabranikom,  a činjenica da je izašla sa njima i lumpovala sve do jutra je i dokaz da je zadovoljna novim zetom i Anastasijinim izborom.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ceca sa Anastasijom i Nemanjom Gudeljom u gradu

Podsetimo, Anastasija je nedavno proslavila svoj 24. rođendan, a cela porodica Gudelj je stigla dan ranije kako bi se upoznali sa Ražnatovićima.

- Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. Ljudi dolaze, dočekujem ih. Znala sam da će sve proći kako treba - rekla je Anastasija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading