KONSTRAKTIN NASTUP U HRVATSKOJ NE PRESTAJE DA SE KOMENTARIŠE: Pogledajte o čemu se radi, EVO šta je sad PROMENILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je ovaj put nastupom oduševila i naš komšiluk!

KONSTRAKTIN NASTUP U HRVATSKOJ NE PRESTAJE DA SE KOMENTARIŠE: Pogledajte o čemu se radi, EVO šta je sad PROMENILA! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Konstrakta je nedavno nastupala u Izraelu, i oduševila tamošnju publiku, zablistala je u crvenoj haljini, a sada je izvela svoju čuvenu pesmu"In corpore sano" u Hrvatskoj i opet briljirala.

Republika

Foto: youtube printsreen

Konstrakta u Izraelu!

 

U predevrovizijskom muzičkom događaju "Israel Calling" pojavila na sceni s nekoliko peškira i u crvenoj haljini, a na prvom programu Hrvatske radiotelevizije imala je drugačiji stajling i scenski nastup, te su svi zapitali da li je promenila koreografiju i autfit.

Republika

Foto: youtube printscreen

Konstrakta nastupala u Hvatskoj!

 

Takođe je oduševila i naš komšiluk, koji takođe ne prestaje da komentariše Konstraktu od trenutka kada je pobedila na Beoviziji, ovaj put nije izabrala crvenu haljinu, ali evidentno je da je opet ppromenila stajling.

Na HRT-u je nastupila u subotu, u okviru popularnog šou programa "Zvijezde pjevaju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading