Raskrinkani POZNATI MUŠKARCI koji se bave ELITNOM PROSTITUCIJOM! Duplirali cene svojih usluga, za noć uzimaju 2.000 EVRA!

Autor:

Zabava

07.04.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile informacije i poznatim muškarcima koji se bave elitnom prostitucijom.

Raskrinkani POZNATI MUŠKARCI koji se bave ELITNOM PROSTITUCIJOM! Duplirali cene svojih usluga, za noć uzimaju 2.000 EVRA!

Foto: Profimedia

Profimedia

Vest o elitnoj prostituciji na našoj javnoj sceni odjeknula je kao bomba u javnosti, a godinama unazad se spekuliše da se brojne poznate dame bave ovim nelegalnim poslom.

Republika

Foto: pixabay.com

Otkrivena elitna prostitucija među muškarcima

Međutim, u javnost su procurile informacije i da mnogi poznati muškarci imaju veze sa elitnom prostitucijom. Mnogi pevači, glumci, voditelji, učesnici rijaliti programa spremni su da za pozamašnu svotu novca pruže svoje usluge i to pripadnicima oba pola, prenosi Kurir.

Kako se navodi mnogi od njih za svoje se*sualne usluge naplaćuju i do 1.000 evra za noć, a situaciju sa raskrinkavanjem ženske elitne prostitucije su iskoristili da dupliraju svoje tarife, pa neki za noć uzimaju i 2.000 evra. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Priča o ženskoj prostituciji zastupljenija od muške

Takođe, muški makroi i prostituke su dobro poznati u estradnim krugovima, ali s obzirom na činjenicu da su žene koje prodaju svoje telo uvek glavna tema javnosti, one im prestavljaju svojevrsnu zaštitu i paravan za bavljenje istim tim poslom.

- Neki od njih koji su doskoro uzimali 1.000 evra sada uzimaju duplo. Ipak, mnogi su se uplašili otkad su počela privođenja i otkrivanja identiteta poznatih žena koje su se bavile elitnom prostitucijom, pa su sad preduzeli dodatne mere kako se ne bi saznao njihov identitet i kako ne bi završili kod tužioca, kao njihove koleginice. Oni su tako, zasad, odlučili da na stend-baj stave sve nove klijente, pa tako druženja, i to mahom van granica naše zemlje, ugovaraju sa stalnim stranim klijentima s kojima imaju dužu saradnju i u koje imaju apsolutno poverenje - kaže izvor Kurir i dodaje:

Republika

Foto: Photo by Jasper Graetsch on Unsplash

Poznati muškarci se bave prostitucijom

- Tako su nekim od tih poznatih muškaraca koji su svoje telo prodavali u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, konkretno u Dubaiju, sada klijenti najčešće bogati Arapi ili Azijatkinje koje tamo žive i rade, a zahtevaju strogu diskreciju, za koju su sada spremni da plate i 2.000 evra za noć, u zavisnosti od toga šta se od njih zahteva. Poznato je da takvi muškarci uživaju i u pažnji i u luksuznim putovanjima, pa su tako rešili da spoje lepo s korisnim. Kako saznajemo, oni su svoj biznis proširili i na atraktivne lokacije i ostrva, gde ih klijenti vode kao svoju pratnju i tamo provode po nekoliko dana, uživajući u luksuzu koji im je u potpunosti plaćen. Naravno,većina njih se i dalje sastaju sa klijentima i širom Srbije, ali su sada znatno oprezniji. Takođe, novi cenovnik usluga važi i ovde.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading