Andreana Čekić PUKLA! Za tezgu traži 10.000 EVRA!

Autor:

Zabava

04.04.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreani Čekić opala popularnost, otkazuju joj nastupe.

Andreana Čekić PUKLA! Za tezgu traži 10.000 EVRA!

Foto: ATA Images

Andreana Čekić

Folk pevačica Andreana Čekić pukla je na nastupima u Beogradu jer, navodno, drži jaku cenu, pa sada uglavnom nastupa po regionu. Kako se priča u muzičkim krugovima, folkerka se mnogo uzvezdila, pa je zbog toga ostala bez posla na mnogim mestima.

- Pukla je u Srbiji. Nije htela da spusti cenu za nekoliko nastupa u Beogradu, pa je niko više i ne zove. Tražila je 10.000 evra za sebe i muzičare, niko na splavovima nije hteo toliko da ih plati, pa su joj propali i neki dogovori odranije, svi su im otkazali. Za osam meseci uspela je sad u aprilu da zakaže samo jednu tezgu u prestonici, ostalih nastupa u gradu nema. Peva sad najviše u Bosni i Austriji ili u okviru festivala i nekih većih događaja - priča izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: ATA Images

Andreani Čekić otkazuju nastupe

Inače, Andreanina popularnost je opala i zbog sve češćih ispada prilikom gostovanja, u kojima iznosi svoje stavove o teorijama zavera i ubeđuje sve oko sebe da je zemlja ravna ploča.

- Ona ne prestaje da lupetara, kako na televiziji tako i na društvenim mrežama, pa i to utiče na njenu karijeru, koju je i ovako tek krenula da gradi - zaključuje naš sagovornik.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dinko

05.04.2022 10:29

Izgleda da je otišla preko ruba zemlje😂