JEZIVO: Bačena BOMBA na automobil Senidinog menadžera, evo detalja!

Autor:

Zabava

01.04.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da Senidah bude na neki način upletena u ovakve priče.

JEZIVO: Bačena BOMBA na automobil Senidinog menadžera, evo detalja!

Foto: ATA Images

Senida

Prošle noći oko 22 časova, u ulici Hasana Merdžanovića u opštini Vogošća, došlo je do aktiviranja bombe od strane nepoznate osobe, a ovo je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Foto: instagram.com/senida_h

Senida pevačica

Srećom, nije bilo povređenih, a kako se saznaje, oštećena su dva poslovna objekta i četiri motorna vozila parkirana u blizini.

Kako se navodi, vlasnik jednog od oštećenih automobila je menadžer pevačice Senidah. U pitanju je Asim Kravić, koji je zadužen za pevačicine nastupe u Bosni i Hercegovini. 

- Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti - rečeno je u MUP-u, a prenosi Espreso.

Foto: youtube.com/ Dino Merlin

Dino Merlin pevač

Pored Senidah, Kravić je i njenom kolegi Dinu Merlinu organizovao nekoliko koncerata na  području BIH.

Inače, ovo nije prvi put da se Senidah vezuje za slične slučajeve. Jednom prilikom, bačena je bomba i na kuću njenog menadžera za Sloveniju, a nedugo posle toga puštani su suzavci na pevačicinom koncertu u Prnjavoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading