Čolina ćerka izazvala DRAMU zbog RANE na licu: Una Čolić pokazala POSEKOTINU, zabrinula sve pratioce - ŠTA JOJ SE DESILO? (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić podigla je veliku prašinu na Instagramu zbog objave na kojoj se vidi posekotina.

Čolina ćerka izazvala DRAMU zbog RANE na licu: Una Čolić pokazala POSEKOTINU, zabrinula sve pratioce - ŠTA JOJ SE DESILO? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka Zdravka Čolića, Una Čolić izuzetno je praćena na društvenim mrežama, a svaka njena objava je propraćena i komentarisana. Kako se ne pojavljuje u javnosti, Una je rešila da se publici predstavi preko Instagrama, a definitivno joj ide u dobrom smeru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Sada je izazvala veliku pažnju Unin Instagram stori koji je objavila, jer su svi primetili ranu na njenoj usni. Naime, Čolićeva je objavila selfi, na kom je pratiocima htela da predstavi šminku koju je imala na licu, a tom prilikom su svi primetili njenu posekotinu na usni. 

Republika

Foto: Instagram.com

Una Čolić Instagram

Mnogi su se pitali odakle joj ova posekotina, a moguće da su u pitanju samo ispucane usne, kojima je potrebna jača hidratacija, sve u svemu, jasno je da nije u pitanju ništa opasno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kiki

28.03.2022 15:13

Nabrekle i ispucane usne.

Goran

28.03.2022 17:15

Bože, odakle joj ovolike usne, šta je ovo pobogu?