Đina Džinović BEZ BRUSA pozirala, svi gledaju u jedan detalj: Harisova ćerka napravila SKANDAL, gore društvene mreže zbog GOLIŠAVE fotke! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović iznenadila je svojim izgledom!

Đina Džinović BEZ BRUSA pozirala, svi gledaju u jedan detalj: Harisova ćerka napravila SKANDAL, gore društvene mreže zbog GOLIŠAVE fotke! (FOTO)

Foto: Instagram/djinadjinovic

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović ponovo dominira na društvenim mrežama zbog njene objave, za kojom su svi poludeli. 

 

 

Naime, Đina je u javnosti poznata kao smerna ćerka poznatog folkera, koja vodi računa o svojim potezima, ali na vrlo pametan način zna da koketira sa kamerama, što koristi u svoju korist i vrlo redovno provocira svoje pratioce na društvenim mrežama.

 

 

Đina je ovog puta otišla korak napred, pa izbacila nikad izazovniju fotografiju. Naime, dok je isprobavala haljinu, koja je sama po sebi dovoljno već kratka, Džinovićeva je okrenula leđa, a onda su joj gola ramena bila u prvom planu. Svi su ostali šokirani ovim kadrom, jer do sada nismo imali priliku Đinu da vidimo ez brusa, koji svakako nije ni bio planiran da se nosi uz ovakvu kreaciju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading