KONSTRAKTA progovorila o prerano PREMINULOM KOLEGI: Njene reči su sve ostavile bez teksta, a onda je otkrila ISTINU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta progovorila o preminulom kolegi iz benda!

KONSTRAKTA progovorila o prerano PREMINULOM KOLEGI: Njene reči su sve ostavile bez teksta,  a onda je otkrila ISTINU! (VIDEO)

Foto: www.youtobe.com

Ana Đurić Konstrakta na sinoćnjem nastupu na Beoviziji je izdominirala i pobedila najautentističnijom numerom na ovim prostorima. Spekulisalo se da je pesma posvećena preminulom kolegi iz benda "Zemlja Gruva" čiji je deo ona bila, pored njene koleginice Zoe Kida, ali ona je to oštro demantovala:

- Pobedu nisam očekivala, a što se tiče pesme ljudima je trebalo 24 sata da dožive pesmu, bili smo brzi, pa je progovorila o spekulacijama da je pesma posvećena preminulom kolegi iz benda "Zemlja gruva" Miroslavu Mikiju Ničiću

- Ne, to nije tačno, kratko je odgovorila, pa je otkrila kako će ići u Italiju bez zdravstvenog osiguranja

- Platiću privatno, svakako dosta plaćamo, pa se dotakla toga da je ostala smirena i nakon pobede, a mnogi su se čudili njenom reakcijom:

- U ekipi svog dens hora imam Reiki majstora, fizioterapeuta, imam gastroenterologa, sve imam i to je to

CEO INTERVJU MOŽETE POGLEDATI U VIDEU NA ČETKU TEKSTA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

06.03.2022 13:23

Poštujem glasove žirija i publike.

Odgovori 11 2