MARIJA VELJKOVIĆ NAKON RAZVODA ZGRANULA JAVNOST: Isplivale fotke šta radi voditeljka "Slagalice", SVI GLEDAJU U ČUDU I NE VERUJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković je proslavila ćerki i stavila čudne naočare da je bila jedva prepoznatljiva, ssvi su gledali u neverici!

MARIJA VELJKOVIĆ NAKON RAZVODA ZGRANULA JAVNOST: Isplivale fotke šta radi voditeljka "Slagalice", SVI GLEDAJU U ČUDU I NE VERUJU! (FOTO)

Foto: youtube.com/burekdzijaful

Marija Veljković nakon turbulentnog perioda definitivno ima razloga za slavlje.

Naime, danas njena ćerka slavi rođendan, te je voditeljka sa svoji naslednicima objavila fotografiju iz novog doma i pokazala kako slave, a ona je na svoje lice stavila čudne naočare, prizor je bio takav da su svi gledali u neverici da li je ovo ona ili ne. Niko voditeljku nije video u ovako opuštenom izdanju pa su svi bili u čudu.

Na stolu je bila rođendanska torta, dok su svi u rukama držali rođendanske rekvizite.

Podsetimo, voditeljka Marija Veljković prošle godine se razvela od supruga Milana Milovanovića, a nakon toga je sa troje dece napustila stan na Dorćolu u kojem su zajedno živeli i preselila se svoj devojački, jednosoban stan, koji se nalazi u naselju Medaković.

Marija Veljković, voditeljka kviza "Slagalica", nakon razvoda napustila je stan u kom je živela sa suprugom i vratila se u svoj u beogradskom naselju Medaković, gde sada živi sa decom i psom.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Veljković slavi rođendan ćerki

 

Ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je voditeljku na beogradskom aerodromu. Prema njihovim rečima, ona je sletela iz Turske sa najstarijom ćerkom, a sa sobom su vukle 4 kofera, pa se pretpostavlja da su obavile i šoping.

Bivši suprug voditeljke je Milan Milovanović, a sa njim iz braka ima dve ćerke i jednog sina.

Pričalo se da se ljubav ugasila i da šanse za pomirenje nema, te je voditeljka napustila stan u kom je živela sa suprugom i vratila se u svoj stan u beogradskom naselju Medaković, gde sada živi sa decom i psom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading