PREMINULA JE U 33. GODINI, ZA NJOM JE PLAKALA ČITAVA JAVNOST! Dijana je prerano izgubila život, a na kovčegu je urezan simbol JAKOG HRIŠĆANSKOG ZNAČENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simbol na sanduku pokojne Dijane Milojković ima prejako značenje.

PREMINULA JE U 33. GODINI, ZA NJOM JE PLAKALA ČITAVA JAVNOST! Dijana je prerano izgubila život, a na kovčegu je urezan simbol JAKOG HRIŠĆANSKOG ZNAČENJA! (FOTO)

Foto: instagram.com/dijanaslife

Ove godine se navršava tri godine od smrti misice Dijane Milojković. Bila je Mis Srbije 2009. godine, a Mis Evrope 2014. godine. Široj javnosti je bila poznata po velikoj ljubavi koju je imala sa Stefanom Karićem, ali i borbi koju je vodila godinama sa opakom bolešću. Nažalost, bitku je izgubila u 33. godini.

Republika

Foto: instagram.com/dijanaslife

Dijana Milojković preminula je u 33. godini

Ona je jednom prilikom javno govorila o svojoj najtežoj borbi i činjenici da joj je sa samo 27 godina otkriven rak grlića materice.

-Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog - ispričala je Dijana godinu dana nakon što je počela lečenje.

Republika

Foto: instagram.com/dijanaslife

Dijana Milojković otvoreno je govorila o svojoj borbi

Njena ljubav sa aktuelnim zadrugarom Stefanom Karićem je sve privukla i njegova bezusovna podrška koju joj je pružao, pa se tako ošišao na ćelavo kada je prvi put počela da joj opada kosa, a o njihovoj ljubavi je pričao ceo region.

Republika

Foto: instagram.com/stefankaric

Dijana Milojković i Stefan Karić bili su u emotivnoj vezi

Dijana je bila za primer mnogima. Završila je dva fakulteta - Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, gde je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta. Bila je lepa, obrazovana, lepo vaspitana devojka koja ni u najtežim trenucima bolesti nije dozvoljavala da je javnost vidi klonulu i slomljenog duha.

Međutim, čitavu javnost je pogodila vest 22. jula 2019. godine o njenoj smrti. Dijana je preminula usled naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, a ova vest je čitav region ostavila nem.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Dijana Milojković sahrana

Sahranjena je u na groblju u Ćupriji, a sahrani je prisustvovao ogroman broj ljudi, koji su došli da se oproste od mile devojke koja je prerano napustila ovaj svet. Svi oni koji su je voleli u tišini i suzama su došli na poslednji pozdrav, a jedan detalj su mnogi primetili.

Naime, na sanduku je bila izrezbarena ruža, koja ima mnoga značenja.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Izrezbarena ruža na sanduku

Ruža predstavlja prerano ugašeni život. Ova biljka se dovodi u vezu i sa nevinom žrtvom Isusa Hrista, takođe, ona ukazuje na večnu ljubav i neumrlo sećanje na one koji odlaze iz ovog života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading