STRIPTIZETA HTELA DA ZADOVOLJI SAŠU POPOVIĆA: Njegova supruga Suzana UNIŠTILA sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje o kom priča ceo Grand se na kraju nije realizovao, a Saša Popović ostao je uskraćen uživanja u plesu animir dame.

STRIPTIZETA HTELA DA ZADOVOLJI SAŠU POPOVIĆA: Njegova supruga Suzana UNIŠTILA sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Producent Saša Popović pre nekoliko meseci proslavio je svoj 67. rođendan, međutim, kako je u tom trenutku koronavirus bio u crvenom stadijumu, on je proslavu napravio samo za najuži krug ljudi. Zbog toga su mnogi zaposleni u Grandu ostali razočarani, jer se Sašine proslave pričaju naširoko. 

 

 

No, tada je mnogima koji su zaposleni u timu televizije Grand, kao i emisije ,,Zvezde Granda" sinula ideja o tome da za njega pripreme iznenađenje kom se definitivno neće nadati. Naime, radi se o striptizeti koju su unajmili kako bi napravila neviđenu žurku za Popovića. Sve je trebalo da se odigra u Sašinom porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Jedan iz tima je pozvao i upitao striptizetu da li je slobodna da pođe sa njima, a onda se desio obrt koji je pokvario celo iznenađenje. 

 

 

Naime, jedna od organizatorki prekinula je sve, zbog čega je kasnije iznenađenje i propalo. Ona se uplašila zbog Sašine supruge, Suzane Jovanvoić, koja bi napravilaopšti haos da se ovo iznenađenje obistinilo. 

 

 

Da li ste vi normalni to da uradite, ajde Saši bi možda bilo i smešno i zabavno, ali znajući Suzanu ili bi vas sve na glavačke izbacila ili bi se toliko naljutila da niko od nas ne bi prošao dobro – rekla je organizatorka, a kada su svi shvatili kakav bi haos mogao da nastane odustali su od rođendanskog iznenađenja, ali su takođe rekli da će mu jednom takvo iznenađenje prirediti na televiziji, a prenosi Svet!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Meda

27.12.2021 13:14

Nema ona te pare da njega zadovolji.