MUŽ POZNATE VODITELJKE TRAGIČNO PREMINUO u 37. GODINI: Mirjana Bobić Mojsilović je ostala udovica, sa ćerkom Milom, a evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od poznatijih novinarki, koja je proživela teško odrastanje sa ćerkom Miom, nakon što je ostala udovica.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Mirjana Bobić Mojsilović

 

Voditeljka i čuvena novinarka  Mirjana Bobić Mojsilović iza sebe ima buran i težak životni put, nakon što joj je suprug preminuo. Naime, voditeljka je supruga izgubila prerano u njegovoj 37. godini života, na tragičan način, a ona ostaje samohrana majka sa malom devojčicom, koju je trebala da izvede na pravi put. 

Stvari su se dešavala brzinom svetlosti, a Mirjana se povremeno priseti teških trenutaka koje je prošla u životu. Mojsilovićka iza sebe ima nekoliko romana, u kojima se protkala delove svog teškom životnog puta, a sada joj je najveća podrška njena ćerka Mila. 

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović

 

Mila nije krenula maminim stopama, što njoj nikada nije smetalo, šta više, u svakoj situaciji voli da istakne koliko je ponosna na nju, jer joj je ćerka upisala arhitekturu i vrlo je uspešna u svom zanimanju. Mirjana je uvek isticala da je Mila njena najveća slaba tačka, ali u najlepšem smislu, te da ljubav koju oseća prema ćerki sve ono što je pokreće u životu. 

- Ona je moja slaba tačka u najlepšem smislu. Ljubav prema detetu je najčistija i najuzvišenija, jer je bezuslovna ‒ izjavila je jednom prilikom popularna spisateljica.

Republika

Foto: instagram.com

Mirjana Bobić Mojsilović i ćerka Mia

 

- Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako da je nosimo. Ja sam učinila sve da moja ćerka ima srećno detinjstvo i izraste u normalnu i pametnu devojku. Danas je često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene.

Mila i Mira su veoma bliske, dele ista interesovanja, a neke zajedničke trenutke mlada dama beleži i na svom "Instagramu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading