PRVI OZBILJNI PROBLEMI U BRAKU!? Marko Gobeljić ne brine o TRUDNOJ Kaći, JAVNOST u stanju ŠOKA!?

Autor:

Zabava

16.10.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se u medijima saznaje, naime, sada su se pojavili i prvi problemi u braku Marka i poznate pevačice Katarine Grujić

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić na meti osuda

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić (29) i fudbaler Marko Gobeljić (28) zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Zaljubljeni par na večnu ljubav se zavetovao pred malim kugom ljudi, a pevačica i poznati fudbaler, uložili su su sve napore, da njihovo venčanje prođe u što intimnijem krugu ljudi.

Kako se u medijima saznaje, naime, sada su se pojavili i prvi problemi u braku ovog par. Oni su odlučili da odu na more, a a taj njihov potez naišao je na kritike, njihovih bližnjih, jer Kaća koja  je u blaženom stanju, po njihovom mišljenju, ne bi trebala da se izlaže korona- virusu, ali ni putovanjima, gde bi mogla da zakači virus.

 

 

 - U jeku delta soja kada je pitanje dana kada će nam servirati nove stroge epidemiološke mere, Gobelja je ubedio Kaću da putuju. Da sve bude gore, ona se i sunča tamo i rizikuje da se prehladi. OK ne kupa se, ali se skida u kostim i normalno je što se brinu i njeni i njegovi. Nije trebalo da idu tamo, samo da se vrati Kaća zdrava i da ne bude problema sa bebom – završava izvor za Scandal!. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vlada

16.10.2021 09:46

Kakva stereotipna kombinacija. Fuzbaler i pevaljka. To su srca dva. Ljubili se grlili se sve dok se dete nije rodilo,malo ojacalo i onda cao zdravo,daj alimentaciju,ne treba mi muz, nije u trendu,hocu sama kroz zivot,da menjam muskarce dok sam ziva i tako dalje i tako blize.

Vladimir Djurdjic

16.10.2021 11:40

Evo ja sam i dalje u šoku. Ne znam kako je ostali deo javnosti. Nije nam lako.

Zvezdas

16.10.2021 11:53

Ako si pametan nacices drugu lepšu i bolju, takvih pevaljki ima na svakom ćošku.

Milanche

16.10.2021 12:57

@Zvezdas - A i on je prilika samo tako.Da skidas gace na sred stadiona... sramota!!!