LJILJANA DRAGUTINOVIĆ LUDO JE VOLELA OVOG POLITIČARA! U braku su dobili dvoje dece, a onda je svako krenuo svojim putem! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

12.08.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ljiljana Dragutinović godinama je bila u braku sa političarem Miloradom Vučelićem sa kojim je dobila dvoje dece.

Republika

Foto: www.youtube.com/New China TV

Ljiljana Dragutinović

 

Ljiljana Dragutinović važila je zajednu od najlepših srpskih glumica, te ne čudi što je zapala za oko brojnim poznatim muškarcima, ipak, njeno srce osvojio je Milorad Vučelić.

Oni su u braku dobili ćerku Anu i sina Branislava. Ipak, njihov brak nije bio onaj za ceo život, te su stavili tačku na ovu priču, međutim, ostali su u korektnim odnosima, pre svega zbog dece.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić bio je u braku sa Ljiljanom Dragutinović

 

Njihova ćerka takođe je javna ličnost, pozorišna rediteljka koja u žižu javnosti dospela kada je otkriveno da se udaje za  crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića i zajedno imaju sina. Branislav Vučelić već nekoliko meseci u vezi je sa voditeljkom Marijom Kilibardom. Kao i njegova sestra, on takođe ne želi da se medijski eksponira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading