PAKLENE GUŽVE ZA TERETNJAKE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Jedan "šampion" u zadržavanju!

Autor:

Vesti

18.10.2024

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnički terminali prohodni!

PAKLENE GUŽVE ZA TERETNJAKE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Jedan "šampion" u zadržavanju!

Foto: Tanjug

Teretna vozila čekaju na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje pet sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije od 05.15 časova, zadržavanje za teretnjake na Sremskoj Rači na izlazu iz zemlje je sat vremena.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Van košavskog područja vozače očekuju dobri uslovi za vožnju. U južnom Banatu,
pomoravlju i podunavlju udari vetra povremeno dostižu olujnu jačinu, otežavaju uslove za vožnju, pre svega vozačima teretnih vozila i autobusa jer postoji opasnost od zanošenja vozila. U popodnevnim satima danas kada počinje vikend, očekuje se  izlazima iz gradova i na frekventnim putnim pravcima
- navodi AMSS.

Radno vreme manjih graničnih prelaza

  • GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da granični prelaz Horgoš 2, radi od 05,00 do 23,00 č. 
  • Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 č (GP Rabe, Đala i GP Rastina).
  • Napomena: Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Od 8. 4. 2024. na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog oštećenja mosta preko reke Drine „Karakaj“ na državnom putu I B reda broj 26, u zoni graničnog prelaza Mali Zvornik, pri čemu se sabraćaj za navedena vozila alternativno odvijati preko graničnog prelaza u Ljuboviji. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading