VEĆ SAD HAOS NA GRANICAMA! AMSS najavio - ovaj vikend će biti PAKLEN!

Autor:

Vesti

20.07.2024

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazni i izlazni terminali na najfrekventnijim prelazima biće najopterećeniji.

VEĆ SAD HAOS NA GRANICAMA! AMSS najavio - ovaj vikend će biti PAKLEN!

Foto: AMSS kamere / screenshot

Veći broj vozila na putevima najavljuje još jedan talas pojačanog saobraćaja sličan prethodnim vikendima u kojem će i dalje biti najopterećeniji putevi koji vode iz pravca zapadne Evrope ka Bugarskoj, Turskoj, Severnoj Makedoniji i Grčkoj, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema najavi AMSS-a, zato će i ulazni i izlazni terminali na najfrekventnijim prelazima sa ovim zemljama biti ponovo najopterećeniji. 

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15 časova, na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju jedan sat, a na prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, 40 minuta.

Zadržavanje za teretna vozila na prelazu Sremska Rača, na izlazu iz Srbije, iznosi 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", jutros na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, navodi AMSS.

Radno vreme manjih graničnih prelaza:

  • GP Bajmok od 12.7. do 8. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 24,00 časova.
  • GP Bački Vinogradi od dana 05.07.2024. godine do 1. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 22,00 časova
  • GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, biti otvoren i radi će od 05 do 23 č.
  • Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 časova (GP Rabe, Đala i GP Rastina).

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading