HEROJ NOVOG PAZARA! Uleteo u VATRU kako bi izvukao deku (82) iz požara! Umalo ostao bez OKA, neverovatna priča

Autor:

Vesti

15.04.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herojski čin mladića u spašavanju života

HEROJ NOVOG PAZARA! Uleteo u VATRU kako bi izvukao deku (82) iz požara! Umalo ostao bez OKA, neverovatna priča

Foto: printskrin


Proteklog vikenda, Novi Pazar je bio poprište dva požara koji su zahvatili porodične objekte, ostavljajući tragove uništenja i uznemirenja. Međutim, usred ove dramatične situacije, jedan mladić je pokazao izuzetnu hrabrost i humanost, stavljajući svoj život na kocku kako bi spasao druge.

Aldinova brza reakcija

Požar koji je buknuo na početku Prvomajske ulice u subotu, nešto posle ponoći, izazvao je paniku među stanovnicima koji su se tada već nalazili u dubokom snu. Međutim, mladi Novopazarac Aldin Hudović, primetio je dim i odmah reagovao. Sa svojim prijateljima, Aldin je bio u centru grada kada je primetio sumnjiv dim koji se uzdizao iz jedne od okolnih kuća. Bez oklevanja, priskočio je u pomoć, izvlačeći iz kuće stariju osobu koja je bila bez svesti, izloženu opasnosti od zadimljavanja.


Posledice Aldinove hrabrosti

Iako je Aldinova hrabrost bila izuzetna, ona nije prošla bez posledica. Dok je pokušavao da prođe kroz dimom ispunjen prostor, jedan komad stakla povredio je njegovo oko. Srećom, brza reakcija medicinskog osoblja omogućila mu je pravovremenu pomoć i saniranje povrede.


Vatrogasne ekipe su stigle na mesto požara, uz podršku radnika gradske čistoće koji su u to vreme bili angažovani na pranju ulica. Načelnik Odseka za vanredne situacije pri Policijskoj upravi Novi Pazar, Darko Belić, pohvalio je brzu i profesionalnu reakciju vatrogasaca, ističući da su sprečili dalje širenje vatre i sačuvali okolne objekte.

(Sandzak danas)

BONUS VIDEO




Ovaj vikend u Novom Pazaru nije samo podsetnik na važnost brze intervencije u vanrednim situacijama, već i na hrabrost i solidarnost pojedinaca poput Aldina Hudovića, čiji je definitivno herojski čin ostavio trajan pečat u Novom Pazaru. Uticaj ovakvih dela na zajednicu je nemerljiv, a hrabri pojedinci poput Aldina zaslužuju svaku pohvalu i priznanje za svoje nesebično delovanje.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Шабац

16.04.2024 01:34

Браво Алдине. Нека те и Бог и Алах чувају а срећа прати🙏🍀