NAJTOPLIJI DAN U OVOJ NEDELJI! Ponegde kiša i sneg, u Beogradu prolećnih 10 stepeni!

Autor:

Vesti

01.02.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde sneg.

NAJTOPLIJI DAN U OVOJ NEDELJI! Ponegde kiša i sneg, u Beogradu prolećnih 10 stepeni!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Ulice Beograda

U Srbiji jutro hladno i oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko- planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom, saopštio je RHMZ.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od -3 do 2 , najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

Vreme u Beogradu

I u Beogradu jutro hladno i oblačno, na širem području grada moguće je provejavanje slabog snega. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije u odnosu na prethodni period, a u drugom delu dana povremeno se očekuje slaba, kratkotrajna kiša.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 2 , najviša dnevna oko 10 stepeni.

Vreme narednih dana

U narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, a veća količina padavina očekuje se u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponegde dostizati i olujne udare i to naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, a u brdsko- planinskim predelima sneg koji se u subotu i nedelju očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading