U KOSOVSKOJ MITROVICI NAPETO! Sirene prestale, ulice puste, Srbi spremni da pruže otpor ako im se ugrozi bezbednost! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.07.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Severnoj Mitrovici večeras oko 20.30 časova i dalje je izuzetno napeta situacija, sirene za opasnost prestale su da se čuju oko 20.30 časova, a na ulicama ima jako malo ljudi.

U KOSOVSKOJ MITROVICI NAPETO! Sirene prestale, ulice puste, Srbi spremni da pruže otpor ako im se ugrozi bezbednost! (VIDEO)

Foto: Kosovo Online

Kako javlja dopisnik Kosovo onlajna, Srbi sa kojima je razgovarao odlučni su da pruže otpor eventualnom pokušaju iz Prištine da im se ugrožavaju prava i bezbednost.

Na glavnom mostu preko Ibra nema trenutno nikoga osim nekoliko policijskih vozila.

Ranije tokom popodneva pojavila se informacija da su Albanci iz južnog dela krenuli da se okupljaju, ali u ovom trenutku nema većih grupa sa južne strane mosta.

Srbi iz severnih kosovskih opština okupili su se tokom popodneva na magistralnim pravcima ka Brnjaku, Jarinju i kod Zubinog Potoka, u nameri da spreče početak uvođenja mera reciprociteta Prištine, najavljenih za ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neda

31.07.2022 20:27

Нико нема право да угрози нечију безбедност , било где , па ни у Косовској Митровици!