(VIDEO) DRAGAN ĐILAS POŠTENO NASMEJAO INTERNET! Kao baba narikača pljuje Vučića dok nespretno čita sa "idiota"!

Autor:

Vesti

13.08.2021

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža optužili su opozicionara Dragana Đilasa da je prava baba narikača pošto je snimio video-klip protiv aktuelne vlasti, a prvenstveno protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: Printscreen

 

On ga je, između ostalog, pažljivo čitajući napisani tekst sa takozvanog idiota, optužio Aleksandra Vučića da ne voli ni svoj narod ni svoju zemlju, da je vođa mafije, da se davi u luksuzu...

 

Kako je to radio, najbolje ilustruje činjenica da ga je armiju ljudi koji koriste društvene mreže nasmejao do suza.

 

Sa druge strane, njegova pulenka Marinika Tepić je bila oduševljena svojim gazdom:

- Vučiću, sve tvoje laži, nepostojeći atentati i afere imaju jedan cilj - da zatrpaš istinu. Jer se plašiš. Istina bi otkrila koliko si povezan s kriminalom i korupcijom. Srbija su dobri ljudi. Ali ti to ne znaš jer toga u tebi nema - napisala je Tepićeva.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov za Alo je prokomentarisao jeftinu glumu Dragana Đilasa dok je srikao rečenice čitajući ih s idiota, i konstatovao da Đilas i Marinika sve više počinju da liče na likove iz kultnih "Maratonaca“.

- Marinika i Đilas snimaju i šeruju video-klipove. Da su politički pismeni, da mogu da pobegnu od svog karaktera, pa da smisle bilo šta što nije najprizemnije ogovaranje, da umeju išta da kažu bez idiota, možda bi nekome i bili zanimljivi. Ovako... Đenka i Kristina nedostižni ideal - naveo je Jovanov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Jovan

13.08.2021 07:24

Cita sa idiota, to je aj da kazem za zameriti. Ali sve sto je rekao je apsolutna istina...

Odgovori 0 21
Zdravko

13.08.2021 07:32

Mašinski ozak se malo više pregrejao. Ove vrućine ne utiču dobro na njega!

Odgovori 17 2
Nedja

15.08.2021 16:43

@Zdravko - Idiot nespretno čita sa "idiota"!

Odgovori 13 0
Bane

13.08.2021 07:36

Niko nikada ne bi pomislio niti će iko ikada pomisliti da je Đilas toliko inteligentan da sve što kaže kaže iz glave. Nije on sposoban za to.

Odgovori 18 1