MINISTARKA MESAROVIĆ UGOSTILA VISOKU DELEGACIJU KOMUNISTIČKE PARTIJE KINE: "Naše čelično prijateljstvo nastaviće da raste i jača"! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.10.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i Kina zajedničkim snagama grade stabilan most poverenja i podrške, koji donosi dobrobit našim građanima i doprinosi globalnom napretku, istakla je Mesarović.

MINISTARKA MESAROVIĆ UGOSTILA VISOKU DELEGACIJU KOMUNISTIČKE PARTIJE KINE: "Naše čelično prijateljstvo nastaviće  da raste i jača"! (FOTO)

Foto: Instagram/mesarovicadrijana

Ministarka privrede Adrijana Masarović objavila je na svom Instagram nalogu da je danas u Novom Sadu ugostila visoku delegaciju Narodne Republike Kine. Ona je istakla da je ova poseta nastavak saradnje, koju su tasirali predsednici dve države - Aleksandar Vučić i Si Đinping.

 

 

- U mom rodnom gradu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, imala sam čast da budem domaćin visokoj delegaciji Komunističke partije Kine, koju je predvodila Li Sijaosin, član Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i direktorka Kancelarije Državne komisije za reformu javnog sektora - napisala je Adrijana Mesarović i dodala:

- Ova poseta rezultat je uspešne saradnje između Srbije i Narodne Republike Kine, kao i bliske stranačke saradnje između Srpske napredne stranke i Komunističke partije Kine, koju su trasirali predsednici Aleksandar Vučić i Si Đinping.

- Intenzivne posete na visokom nivou i razmena iskustava u različitim oblastima, ne samo da potvrđuju naše čelično prijateljstvo, već otvaraju nove mogućnosti za još dublju saradnju.

- Srbija i Kina zajedničkim snagama grade stabilan most poverenja i podrške, koji donosi dobrobit našim građanima i doprinosi globalnom napretku.

- Naše čelično prijateljstvo, zasnovano na međusobnom poštovanju i zajedničkoj viziji bolje budućnosti, nastaviće da raste i jača u godinama koje dolaze - istakla je Adrijana Mesarović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading