SRPSKE MLADIĆE TUKLI 10 MINUTA! HTELI SU DA IZBRIŠU OVAJ SNIMAK BRUTALNOG HAPŠENJA! Uhapsili i vlasnika snimka!

Autor:

Vesti

10.09.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lično sam otišao do policijske stanice da insistiram na hitnom oslobađanu gospodina Lekića i čuvanju podataka sa njegovog mobilnog telefona.

SRPSKE MLADIĆE TUKLI 10 MINUTA! HTELI SU DA IZBRIŠU OVAJ SNIMAK BRUTALNOG HAPŠENJA! Uhapsili i vlasnika snimka!

Foto: X/printscreen

Četiri mladića srpske nacionalnosti uhapšena su oko ponoći u Severnoj Mitrovici, potvrdio je za Kosovo onlajn šef operative policije za region Sever Petrit Fejza navodeći da su i dalje u pritvoru i da se terete za napad na službeno lice. Sada se pojavio i  potresan snimak njihovog hapšenja i podeljen je sa više naloga na društvenim mrežama, a sada ga je objavio i lider Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević.

On je naveo da su policajci 10 minuta brutalno tukli srpske mladiće, da bi ih nakon toga odveli u policijsku stanicu.

"Oko ponoći, policija je više od 10 minuta tukla tri mladića srpske nacionalnosti u blizini picerije Mrvica. Kada se čulo zapomaganje, iz kafane Biševac je izašao gospodin Lekić koji je sve to usnimio, a policija ga je zajedno sa drugim licima brutalno privela. Oni se trenutno nalaze u policijskoj stanici Severna Mitrovica. Potsetiću policiju da ne smeju da hapse i oduzimaju telefon građanima koji snimaju na javnoj površini. Hapšenje gospodina Lekića je usledilo sa ciljem brisanja snimaka sa telefona", naveo je u opisu snimka Arsenijević.

On je kazao i da je lično otišao do policijske stanice da insistira na hitnom oslobađanu gospodina Lekića i čuvanju podataka sa njegovog mobilnog telefona.

Podsetimo, ranije danas na društvenim mrežama potresnom porukom oglasio se i otac jednog od uhapšenih mladića.

"Upravo su mi u KM sina pretukli i uhapsili Kurtijevi policajci. Iživljavali se na deci koja su slavila rođendan. Zvao sam hitnu pomoć neće da dozvole lekarima da izvrše pregled. Uhapsili su i prolaznika koji je snimio torturu. To je Kurtijev režim. Jel ima dalje života ovde?", napisao je na društvenoj mreži Iks Srđan Jović.

Prema informacijama, uhapšeni su M. M. (19), L. K. (19), V. J. (21), R. N. (19), kao i mladić koji je snimao ceo incident.

Kako je ranije saopšteno, uhapšenima je određen pritvor do 48 sati, a na teret im se stavlja navodni napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

(Telegraf.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading