ALBANAC U SRED "PARLAMENTA" NAPAO KURTIJA! Terorišete Srbe na severu KIM! Nastao muk - palo konačno priznanje

Autor:

Vesti

26.07.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pojedini Albanci vide kako Kurtijev režim teroriše Srbe...

ALBANAC U SRED "PARLAMENTA" NAPAO KURTIJA! Terorišete Srbe na severu KIM! Nastao muk - palo konačno priznanje

Foto: Tanjug/AP

Kritike Frašnera Krasnićija na račun takozvane vlade Kosova

Član Socijaldemokratske partije Kosova, Frašner Krasnići, nedavno je izneo svoje kritike na račun takozvane vlade Kosova, optužujući je za neprijateljski pristup prema Srbima na sjeveru pokrajine. Krasnići je istakao da Specijalna jedinica policije Kosova vrši teror nad srpskim stanovništvom, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

– Pored filmova za nas postoje filmovi sa druge strane mosta, za Srbe koji žive sa druge strane mosta oni su teror. Na severu zemlje svakodnevno se vrše policijske provere sa dugim cijevima, bilo je izveštaja da Specijalna jedinica sa dugim cievima zaustavlja automobile sa ženama i decom i sve vrijeme ih teroriše. To je činjenica – rekao je Krasnići.


Kurtijeva vlada i nedostatak saradnje sa Beogradom

Krasnići je naglasio da vlada koju predvodi Aljbin Kurti nije zainteresovana za rešavanje problema sa Beogradom, te da održava neprijateljski odnos kako bi mobilisala javnost prema potrebi. Ova tvrdnja je izazvala kontroverze i postala tema rasprave u javnosti.

Teror specijalne jedinice policije lažne države Kosovo

Posebno je istaknuto da mediji svakodnevno izveštavaju o aktivnostima Specijalne jedinice policije lažne države Kosova na severu, navodeći da vrše provere dugim cevima i terorišu srpske stanovnike. Ove tvrdnje su izazvale zabrinutost i stvorile tenzije između različitih etničkih grupa na Kosovu.

Krasnićijeva izjava na televiziji "Klan Kosova" postala je predmet pažnje javnosti i pokrenula debatu o odnosima između vlasti na u Prištini i srpske zajednice na severu pokrajine. Očekuje se da će ove tvrdnje imati dalekosežne posledice na političku situaciju na Kosovu i odnose sa Beogradom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading