POKRENUTA VELIKA ISTRAGA ZBOG VUČIĆEVE SLIKE NA VEŠALIMA! REAGOVAO TUŽILAC!

Autor:

Vesti

25.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Već mesecima na društvenim mrežama traje kampanja protiv predsednika Republike uz ozbiljne pretnje smrću"

POKRENUTA VELIKA ISTRAGA ZBOG VUČIĆEVE SLIKE NA VEŠALIMA! REAGOVAO TUŽILAC!

Foto: Tanjug

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović izrazio je zabrinutost zbog najnovijih pretnji smrću upućenih predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću putem društvene mreže "iks" i naložio hitno identifikovanje i procesuiranje tvoraca ove objave.

Posebno odeljenje za Visokotehnološki kriminal VJT u Beogradu je po nalogu Stefanovića uputilo zahtev policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom pomenute objave u kojoj je objavljena fotografija predsednika na vešalima uz poruku da "samo preki narodni sud Srbiju spasava".

Republika

Foto: X Printscreen

Sramna objava na društvenoj mreži X

"Nedopustivo je svako ponašanje kojim se poziva na linč predstavnika najviših državnih organa. Već mesecima na društvenim mrežama traje kampanja protiv predsednika Republike uz ozbiljne pretnje smrću, zbog čega očekujem od svih državnih organa da pokažu maksimalnu ozbiljnost i efikasnost u procesuiranju učinilaca ovakvih i sličnih pretnji upućenih predstavnicima državnih organa”, naglašava Glavni javni tužilac VJT u Beogradu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading