BRNABIĆ NAKON ATENTATA NA TRAMPA: Molim "elitu'"u Srbiji i njihove "nezavisne" medije da vide kakve mogu biti realne posledice mržnje!

Autor:

Vesti

14.07.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se predsednica Narodne skupštine

BRNABIĆ NAKON ATENTATA NA TRAMPA: Molim "elitu'"u Srbiji i njihove "nezavisne" medije da vide kakve mogu biti realne posledice mržnje!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na društvenoj mreži "X", nakon pokušaja ubistva bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa.

- Nikada okidač ne povuku oni koji su inspiratori. Uvek povuku oni koji su mentalno labilniji, "ekstremisti", nesnađeni, nepronađeni, sa margina društva - u svojim glavama "borci za pravdu". Oni su, ipak, kao i sam pištolj, snajper, ili nešto treće, samo oruđe u rukama svesne "elite" koja ih svakodnevno poziva da to urade, svakodnevno inspiriše, svakodnevno ih zagovara. I onda dođe jedan dan kad se neko od tih labilnih, "ekstremista", "boraca za slobodu", pokrene i odazove direktnom pozivu koji mu upućuju danima, nedeljama, mesecima, godinama, sa medija, skupova, gostujući u emisijama. Jer šta je loše u tome da ubijete "nepomenika", "Hitlera", "Šefa organizovane kriminalne grupe", "lobistu međunarodnih multinacionalnih kompanija, a protiv interesa sopstvene zemlje i naroda", "zlo", "bolesnika", "nečastivog", "radioaktivnog", itd, itd - napisala je Brnabić i dodala:

 

 

- Moj poziv, nakon pokušaja ubistva premijera Slovačke, Roberta Fica i, bivšeg predsednika i kandidata za sledećeg predsednika SAD, Donalda Trampa, koji su obojica preživeli samo pukom srećom i samo spletom neverovatnih okolnosti, je da svi shvate šta se dešava, i da je i jedan i drugi pokušaj ubistva sled iste matrice, matrice koju mi godinama gledamo u Srbiji i koja se pogoršava i postaje sve monstuoznija. Molim, još jednom, "elitu" u Srbiji i njihove "nezavisne" medije (koji su sve, samo ne zaista nezavisni) da vide kakve mogu biti realne posledice mržnje koju svakodnevno promovišu i laži koje spinuju. Sjedinjenim Američkim Državama, predsedniku Trampu, njegovoj porodici i čitavom njegovom timu (označila Ričarda Grenela), želim svu sreću i sve najbolje - napisala je Brnabić uz fotografije novinskih članaka u kojima se brutalno napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Ana

14.07.2024 17:17

Naša elita nerazmišlja o tome.

Sava

14.07.2024 17:20

Svi koji raspiruju mržnju u Srbiji treba da prestanu sa tim jer Srbija sa Vučićem ide pravim putem

Dejana

14.07.2024 17:20

Tajkunski mediji u Srbiji na najgori način raspiruju mržnju prema Vučiću i treba da prestanu sa tim

Violeta

14.07.2024 17:21

Tajkunski mediji koji raspiruju mržnju u Srbiji nikada neće da budu podržani od strane naroda Srbije