"PRESTANITE DA ONEMOGUĆAVATE NOVINARIMA DA RADE!" Šapić o zabrani novinarima Republike da budu u izbornim štabovima opozicije tokom izborne noći! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinari su ostali ispred štabova Aleksića i Manojlovića!

"PRESTANITE DA ONEMOGUĆAVATE NOVINARIMA DA RADE!" Šapić o zabrani novinarima Republike da budu u izbornim štabovima opozicije tokom izborne noći! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda i funkcioner SNS Aleksandar Vučić komentarisao je večeras na konferenciji zabranu novinarima Republike da budu u izbornim štabovima u izbornoj noći apulujući tom prilikom da to više ne rade.

- Ako žele da spustimo tenzije, onda sada nakon izbora neka ne idu da ruše Stari dvor, neka ne razbijaju staklo, neka ne pale po ulici, nemoj da nanas ometaju sutra kada mi radimo. Mi nećemo njih da ometamo. Mi ćemo sve da uradimo što je do nas, hajde onda nek oni vode računa o sebi - naveo je Šapić.

- Hajde da pokušamo da uvedemo ovo našpe društvo u neki normalan politički život. Moraju dve strane da postoje! Evo, nek puste vas na sve njihove konferencije, kako sam i ja puštao, nek vas puste da pitate šta god želite, i onda mogu da vam odgovore šta god hoće - dodao je.

Podsećamo, opozicionari su danas pokazali pravo lice, između ostalog, i zato što su podelom medija na podobne i nepodobne zapravo pokazali da su cenzori, a nikako navodni borci za demokratiju i slobodu govora, kako se lažno promovišu.

Koalicija "Biramo Beograd" i "Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni-promeni, zabranili su da novinarska ekipa Republike i Srpskog telegrafa uđe u njihove izborne štabove. Samo oni znaju šta li to kriju...

Iz koalicije Biramo Beograd - koju čine Narodni pokret Srbije Miroslava Miki Aleksića, Zeleno-levi front/Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića i Radomira Lazovića, Demokratska stranka Zorana Lutovca, Pokret slobodnih građana Pavla Grbovića, Ekološki ustanak Aleksandra Jovanovića Ćute i Novo lice Srbije Miloša Parandilovića - odbili su naš zahtev da izveštavamo iz njihovog izbornog štaba.

Istovremeno, recimo u Srpskoj naprednoj stranci, vladajućoj stranci koju ovi opozicionari najčešće kritikuju i za navodne pritiske medija, svi su dobrodošli, kao i u svim dosadašnjim izbornim ciklusima, uz priliku da postavljaju pitanja, nesmetano rade svoj posao. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading