GLASALA ANA BRNABIĆ! Predsednica Narodne skupštine sija! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

02.06.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brnabićeva je glasala u Školi za dizajn na biračkom mestu broj 34.

GLASALA ANA BRNABIĆ! Predsednica Narodne skupštine sija! (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Predsednica Narodne skupštine i  potpredsednica Glavnog odbora SNS-a i Ana Brnabić glasala je jutros u 08.35 na Savskom vencu.
 

 

 

Brnabićeva je glasala u Školi za dizajn na biračkom mestu broj 34.
 

Izbori se održavaju u Beogradu i u još 14 gradova, 51 opštini i 23 gradske opštine, a biračka mesta su otvorena od sedam od 20 sati.

U Srbiji se danas održavaju izbori u 89 gradova i opština, među kojima i za Skupštinu Beograda, a građani će moći da glasaju na biračkim mestima koja su otvorena u 7.00, a zatvaraju u 20.00 časova, kada se završava i izborna tišina.

Više od 4,2 miliona građana Srbije biraće odbornike na lokalnim izborima.

 

Lokalni izbori biće održani u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu, Jagodini, Užicu i Čačku.

Na birališta će izaći i birači iz opština Bačka Topola, Mali Iđoš, Žitište, Nova Crnja, Novi Bečej, Ada, Kanjiža, Novi Kneževac, Senta, Čoka, Alibunar, Bela Crkva, Kovačica, Kovin, Opovo, Plandište, Apatin, Odžaci, Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Vrbas, Žabalj, Srbobran, Sremski Karlovci, Temerin, Titel, Inđija, Irig, Pećinci, Ruma, Stara Pazova, Šid, Svilajnac, Boljevac, Arilje, Nova Varoš, Sjenica, Čajetina, Gornji Milanovac, Ivanjica, Vrnjačka Banja, Raška, Tutin, Aleksinac, Svrljig, Bosilegrad, Bujanovac, Surdulica i Preševo.

Biraće se i odbornici u beorgadskim opštinama Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin.

Glasaće se i na redovnim izborima za odbornike u skupštinama svih pet gradskih opština u Nišu – Medijana, Palilula, Crveni Krst, Pantelej i Niška Banja.

Više o izborima pratite na našem blogu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Crnacokolada037

02.06.2024 09:09

Ana je ispunila svoju građansku dužnost!

Nenad

02.06.2024 09:10

Svaka joj čast u njoj se vidi da se uvek bori za svoj narod.

duki

02.06.2024 09:13

danas se bira bolje sutra

Sandra Milo

02.06.2024 09:13

Pred Srbijom je lak zadatak. Za bolje sutra, broj 1!