VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU ZA NAMA, PA PORUČIO: Hvala policiji na ogromnom trudu, reči utehe ovde nema! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.04.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analiza protekle nedelje: Teški izazovi i zajednička borba

VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU ZA NAMA, PA PORUČIO: Hvala policiji na ogromnom trudu, reči utehe ovde nema! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić


Predsednik Srbije je u svom osvrtu na proteklu nedelju istakao težinu i tugu koju su osećali svi građani u vezi sa slučajem male Danke. Istakao je značaj policijskog truda u rešavanju ovog neshvatljivog zločina, ali je takođe naglasio da reči utehe nisu dovoljne u ovakvim situacijama. Predsednik je obećao da će se uložiti dodatni napori kako bi se zaštitila deca i obezbedila bolja budućnost za sve.

Unutrašnji izazovi

Predsednik je istakao da su dani pred nama puni velikih i teških izazova koji zahtevaju jedinstvo i zajedničku borbu. Naglasio je da će biti neophodno raditi još više, razgovarati sa svima i boriti se jače nego ikada kako bi se rešili zadaci od suštinskog značaja za opstanak zemlje i njenih građana.



Zajednička borba za nacionalne interese

Predsednik Vučić je istakao važnost jačanja jedinstva i zajedničke borbe za Srbiju, nacionalne interese i narod. Ovo naglašava potrebu za solidarnošću i angažovanjem svih delova društva u ostvarivanju ciljeva od vitalnog značaja za celokupnu zajednicu.

Ukupno, predsednik je istakao teške trenutke koje je Srbija prošla tokom protekle nedelje, ali je takođe naglasio važnost jedinstva, zajedničke borbe i dodatnih napora kako bi se prevazišli izazovi i ostvarili nacionalni interesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (46)

Loading
Jela

07.04.2024 22:27

Mala Danka je nazalost zrtva montruma,a ova tragedija je tragedija svih nas...svi je oplakujemo,svima nam se srce slomilo! Neka pociva u miru taj mali,neduzni andjeo... a njenim roditeljima zelimo celicnu snagu da izdrze toliku patnju i bol...

Ena

07.04.2024 22:29

Saznanje da je ubijeno dete od dve godine je najgora vest protekle nedelje

Nevenka

07.04.2024 22:34

Velika tuga. Neka pocinioci ovog zlocina budu najstroze kaznjeni

Ivan

07.04.2024 22:35

Ogromna je radna energija i posvećenost predsednika Vučića