ŠETA PROTIV NASILJA, A MLATIO KOLEGU: Ideolog prozapadnih protesta sramno se branio nakon jezivog napada

Autor:

Vesti

03.06.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjelogrlić sada šeta protiv nasilja, a pravdao se kada je premlatio režisera Gagu Antonijevića.

ŠETA PROTIV NASILJA, A MLATIO KOLEGU: Ideolog prozapadnih protesta sramno se branio nakon jezivog napada

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić, čovek koji aktivno učestvuje na prozapadnim protestima naslovljenim kao "Srbija protiv nasilja" jedna je od najvećih ironija u organizaciji ovih šetnji, koju su na sebe preuzeli pojedini predstavnici opozicije, kako bi sa vlasti sklonili lidera Srbije Aleksandra Vučića, upravo zbog činjenice da je dobro poznat kao nasilnik.

Naime, Bjelogrlić je 2021. godine u niškom hotelu "Ambasador" pretukao reditelja Gagu Antonijevića, koji je sa svojim prijateljima sedeo za jednim od stolova u restoranu unutar hotela, a onda se sramno pravdao nakon tog tragičnog nasilja.

Na saslušanju u Tužilaštvu nakon incidenta Bjelogrić je izneo sramnu odbranu pošto je tvrdio da je Antonijević hteo da ga udari flašom piva koja je stajala na stolu za kojim se odigrao incident.

Iako se na snimku koji je Republika prva ekskluzivno objavila jasno vidi da Antonijević nije napravio ni najmanji gest koji bi svodočio o tome da je hteo da uzme flašu, to nije smetalo Bjelogrliću da pokuša da sebi napravi alibi.

Bjelogrlić je, o čemu je nakon saslušanja pisala Republika, tvrdio da je Antonijeviću najpre opalio šamar i da je mislio da će se na tome završiti, a nakon rediteljeve reakcije još nekoliko puta ga je udario pesnicom.

Podsetimo, Republika je nakon ovog incidenta pisala o tome da je Bjelogrlić tokom tuče i vređao Antonijevića.

Ja se sećam da je u periodu dok mi je zadavao udarce i kada su nas razdvajali, upućivao pretnje i uvrede, sećam se da mi je rekao: "Što me prozivaš, ubiću te, šta se kur**š, je**m ti Daru" - naveo je reditelj Antonijević i konstatovao da je pretnje shvatio ozbiljno zbog čega strahuje za svoju bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading