VUČIĆ ODBRUSIO HEJTERIMA: Predsednik poslao moćnu poruku opoziciji (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.01.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija jer Srbiju ne možete da savladate - rekao je Vučić.

VUČIĆ ODBRUSIO HEJTERIMA: Predsednik poslao moćnu poruku opoziciji (VIDEO)

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksanar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je večeras svim hejterima iz opozicije.

- Poštovani građani Srbije, kada smo upoznati sa francusko-nemačkom inicijativom, na odgovoran i ozbiljan način ponudio sam parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije. Oni su rekli da su zainteresovani, da hoće sebe da prikažu, ali da nisu zainteresovani za rešavanje kosovskog problema. Rekao sam da ću sam doći da odgovaram, ali vam i to nije bilo dovoljno sada su pozvali stranačke simpatizere da vam pomognu. Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija jer Srbiju ne možete da savladate - rekao je Vučić.

 

 

Da podsetimo, predsednik Srbije prisustvaće sednici Skupštine zakazanoj za četvrtak na kojoj će se razgovarati o Kosovu i Metohiji.

U javnosti su se pojavile neistine da će navodno SNS organizovati veliki skup podrške predsedniku Vučiću taj dan, a sve kako bi se motivisale pristalice opozicije da dođu na protest toga dana.

Da podsetimo, Članovi rukovodstva Srpske napredne stranke oštro su pre tri dana reagovali na stav koalicije NADA, Srpskog pokreta Dveri i Srpske stranke Zavetnici iznet na zajedničkoj konferenciji za novinare ispred Predsedništva da treba odbaciti francusko-nemački plan za KiM, i pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Članovi predsedništva SNS Đorđe Dabić, Milica Nikolić, Zoran Tomić i potpredsednik Glavnog odbora stranke Nevena Đurić optužili su lidere tri desno orijentisane opozicione stranke za "lažni patriotizam" i za pokušaj da steknu političke poene.

Zamerili su im i zbog puštanja premijera privremnih prištinskih institucija Aljbina Kurtija nakon dve i po godine koje je proveo u zatvoru nakon što je osuđen na 15 godina zbog terorizma, kao i braće Ljuana i Bekima Mazrekua, optuženih za učešće u otmici i streljanju srpskih civila u selu Klečka kod Lipljana 1998.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
zozon

01.02.2023 08:24

Dosta više sa tim besmislenim i otrcanim parolama,