BOSS SAD I ZVANIČNO- Bošnjačko srpski savez upisan u Registar političkih stranaka

Autor:

Vesti

30.01.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bošnjačko srpski savez- BOSS, čiji je lider Samir Tandir, upisan je u Registar političkih stranaka.

BOSS SAD I ZVANIČNO- Bošnjačko srpski savez upisan u Registar političkih stranaka

Foto: Bosnjačko srpski savez

- U „Sl.glasniku" broj 6 od 27.01.2023. objavljeno je Rešenje o upisu političke stranke Bošnjačko srpski savez - BOSS u Registar političkih stranaka. Zastupnik političke stranke bošnjačke nacionalne manjine je Samir Tandir. Sedište stranke je u Beogradu, adresa Narodnog fronta 12A - poručili su iz ove stranke. 

U razgovoru za Republiku Tandir kaže da bošnjačko srpski savez "nije nova ideja, da su to baštinili naši preci, dobri Bošnjaci i dobri Srbi". 

Foto: facebook.com/printscreen

Samir Tandir

- Zato u našoj tradiciji imamo izreku - bolje bliži komšija nego dalji brat. Upkos svemu što se dešavalo u bližoj ili daljoj prošosti, Bošnjaci i Srbi su jedini narod koji i dalje deli svoj životni prostor i zato je neophodno da uspostavimo čvrst savez i da se zajedno suočimo sa izazovima koji su pred nama. Mislim da je pravi trenutak za ovaj savez i to što je na čelu države Srbije Aleksandar Vučić, čovek koji je prvi Bošnjake nazvao svojom braćom. I ovo je između ostalog i odgovor na to - kazao je Tandir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading