SRBI ĆE POBEDITI, KURTI ĆE BITI PORAŽEN: Premijerka Brnabić odgovorila predsednici lažne države

Autor:

Vesti

27.12.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmani je prethodno navela da napadi na novinare koji izveštavaju sa severa KiM od strane "kriminalnih grupa koje podržava Vučić" pokazuju prave namere Beograda da sakrije istinu.

SRBI ĆE POBEDITI, KURTI ĆE BITI PORAŽEN: Premijerka Brnabić odgovorila predsednici lažne države

Foto: Dragan Kadić

Premijerka Ana Brnabić reagovala je na izjavu predsednice lažne države Kosova Vljose Osmani da iza napada na novinare na severu KiM stoje grupe koje podržava Srbija.

- Konačno! U potpunosti se slažem sa gospođom Osmani. Demokratija i vladavina prava će preovladati. Zato su tu barikade. Srbi štite svoje pravo glasa (koje ste im oduzeli), pravo na pravedno suđenje (koje ste im uskratili) i Briselski sporazum. Oni će pobediti i Kurti će biti poražen - napisala je Ana Brnabić na svom profilu na Tviteru.

 

 

Osmani je prethodno, podsetimo, navela da napadi na novinare koji izveštavaju sa severa KiM od strane "kriminalnih grupa koje podržava Vučić" pokazuju prave namere Beograda da sakrije istinu.

- Rukovodstvo Srbije se možda promenilo od devedesetih, ali njihove namere nisu. Oni će propasti. Demokratija i vladavina prava će prevladati - napisala je Osmanijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lana

27.12.2022 22:59

Mi nista nismo krivi,časno i jasno se borimo za mir i stabilnost.

Valter

28.12.2022 04:04

@Lana - Izdali smo Bracu Ruse , Dogovor sa Amerikom da nam vrate Kosovo Srpska posla sve za pare Izdaja 😤