JELENA OBUĆINA PRIZNALA DA RADI ZA ĐILASA: To je deo našeg posla! Novinarka otkrila šta je IZNERVIRALO na fotografiji!

Autor: Republika

Vesti

04.09.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Newsmax Adria Jelena Obućina istakla je da ne vidi ništa loše u tome što je fotografisana sa Draganom Đilasom, jer je, kako kaže, to deo njenog posla!?

Republika

Foto: printscreen

Dragan Đilas i Jelena Obućina kuju planove u kafiću na Vračaru

"Objektivna" i "nepristrasna" novinarka Jelena Obućina pre nekoliko dana je uhvaćena kako sa samozvanim liderom opozicije Draganom Đilasom pije piće u jednom kafiću na Vračaru.

Udarna igla N1 televizije, koja radi onako kako Dragan Šolak i njegov pajtos, ujedno i urednik iz senke, Dragan Đilas kažu, priznala je da je normalno da se viđa sa liderom Stanke slobode i pravde i tako praktično potvrdila da ona samo izvršava zadatke koje od njega dobije.

To što su se pojavile fotografije, to je pokušaj nekoga da diskredituje novinara na bazi dela njegovog posla. Gledaocima N1 nema potrebe da objašnjavam, to je deo našeg posla - rekla je Obućina gostujući, gle čuda, na N1.

Ona je potom pokušala da bude duhovita pa je istakla da je iznerviralo to što nije bila "skockana" na fotografijama.

Mene je iznerviralo nekoliko stvari, jedna je - jako loše izgledam na tim fotografijama. Ja imam mnogo lepših fotografija sa raznim političarima za ovih 15 godina rada, i žao mi je što nisam bila u nekom boljem izdanju - poručila je novinarka.

Još je dodala i da bi, kao što je Đilasa, pozdravila i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da on ne šeta sam. Ono što Jelena ne zna ili nije želela da kađe je da predsednik Srbije, zbog funkcije koju obavlja, mora da ide pod pratnjom. Ali kao i mnogo drugih stvari, Đilasovi novinari tako ni za ovo "Nisu znali".

- Ja bih i Vučića da smo se sreli na Vračaru pozdravila. Ali, on ne šeta sam. I ne voli pitanja, ne znam šta bih s čovekom razgovarala - rekla je Jelena i opet masno slagala, jer predsednik Srbije, za razliku od čoveka sa kojim pije kafu, odgovara svakome na svako pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Helena Topić

04.09.2021 19:37

Ista je kao šef, odvratna je.