PORSCHE CENTAR BEOGRAD: Destinacija poslovne izvrsnosti i budućnosti vožnje

Autor:

Vesti

23.05.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porsche Centar Beograd, kao ekskluzivni prodajno servisni centar za automobile marke Porsche na teritoriji Srbije i Crne Gore, predstavlja inspirativnu priču o izvanrednom poslovanju i neumornom ulaganju.

PORSCHE CENTAR BEOGRAD: Destinacija poslovne izvrsnosti i budućnosti vožnje

Foto: Foto Porsche SCG / Porsche Centar Beograd

Centar je počeo sa radom 7. avgusta 2006. godine kao sastavni deo sistema maloprodaje u okviru kompanije Porsche Srbija i Crna Gora.

Opremljen najsavremenijom tehnologijom i specijalnim alatima, Porsche Centar Beograd ovlašćen je za prodaju, popravku i održavanje vozila marke Porsche uz upotrebu isključivo originalnih rezervnih delova. Sertifikovani profesionalci u prodaji kao i vrhunski obučeni tehničari u servisu sa dugogodišnjim iskustvom, kontinuiranom edukacijom i posvećenošću uvek su spremni da odgovore na svaki zahtev.

Prostirući se na 500 kvadratnih metara, Centar može da se pohvali atraktivnim izložbenim prostorom, naprednim servisnim prostorima i sveobuhvatnim odeljenjem delova i pribora. 

U središtu Porsche Centra Beograd je tim visoko obučenih profesionalaca posvećenih pružanju izuzetne usluge. U cilju dostizanja maksimalnog korisničkog iskustva, stručan tim prodajnih savetnika posebnu pažnju posvećuje željama i potrebama klijenata. Od personalizovanih predloga kupovine do prilagođenih opcija finansiranja, Centar nudi niz usluga kreiranih da zadovolje potrebe svakog klijenta.
Republika

Foto: Foto Porsche SCG / Porsche Centar Beograd

Porsche Centar Beograd

U izložbenom prostoru uvek mogu da se vide najnoviji Porsche modeli, uključujući vanvremenski 911, SUV verzije Cayenne i Macan kao i premijerno predstavljeni novi modeli Panamera i Taycan.

Porsche Centar Beograd je posvećen održivosti sprovodeći globalnu misiju o elektromobilnosti. Centar sadrži ekološki prihvatljive elemente dizajna i energetski efikasne sisteme naglašavajući posvećenost brenda smanjenju negativnih uticaja na životnu sredinu istovremeno pružajući vrhunske automobilske performanse. 

Pozivamo sve ljubitelje automobila da posete Porsche Centar Beograd i iskuse budućnost luksuzne vožnje.

Za više informacija, aktuelne ponude ili zakazivanje test vožnji posetite našu web stranicu www.porsche.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading