Milenijum Tim dobitnik prestižnog priznanja u Vranju "31. januar"

Autor:

Vesti

31.01.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Milenijum Tim, regionalni lider u oblasti građevinske infrastrukture, nagrađena je danas najvećim priznanjem Grada Vranja - "31.januar", koje se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada.

Milenijum Tim dobitnik prestižnog priznanja u Vranju "31. januar"

Foto: Grad Vranje

Kompaniji je priznanje uručeno za angažman na izradi i uspešnoj realizaciji razvojnih projekata, privlačenje investicija, organizovano delovanje na obrazovanju i usavršavanju radnika i natprosečan trend rasta proizvodnje i usluga.

U ime Milenijum Tima nagradu je primio zamenik generalnog direktora kompanije Ivan Bošnjak, koji je istakao da je izuzetno ponosan na doprinos celog tima, dosadašnje realizovane projekte i one koji su u toku, te poručio da je ovo priznanje dokaz strateškog opredeljenja kompanije ka realizaciji značajnih infrastrukturnih projekata na jugu Srbije. 

Republika

Foto: Grad Vranje

 

 

"Kontinuiranim ulaganjem u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo, želimo da doprinesemo razvoju i boljem pozicioniranju gradova i opština na ekološkoj mapi Srbije. Vranje je grad koji nudi mnoštvo mogućnosti za razvoj kroz kapitalne projekte kao što je Čista Srbija, ali i sadržaje poput projekta Vranjska banja, koji je trenutno najveća investicija u turizam, a na koji smo veoma ponosni", rekao je Biossnjak.

Pored ulaganja u razvojnu infrastrukturu, nastavićemo da pružamo podršku gradu kroz društveno odgovorne inicijative, a sve u cilju bolje i lepše životne sredine za sve građane Vranja, dodao je Bošnjak.

 
Republika

Foto: Grad Vranje

 

 

Krajem 2021. godine, kompanija Milenijum Tim započela je projekat Čista Srbija, koji je proglašen projektom od najvećeg nacionalnog značaja, zahvaljujući kojem će se u Vranju izvodi 141,7 kilometara nove kanalizacione mreže. 

Pored toga, u cilju očuvanja životne sredine, Milenijum Tim je do sada Vranju donirao 60 sadnica platana, što je samo jedna od lokalnih inicijativa kompanije u cilju održivog razvoja i podsticanja ekološke efikasnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading