RANI RADOVI NASILNOG HIRURGA PRODANOVIĆA KOJIH SE DANAS STIDI! Tražio devojku preko TV emisije, ali i zaklao životinju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.10.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Prodanović je još kao mlad pokazao nasilnu prirodu jer je, bez problema, u emisiji "Gledaj majku, biraj ćerku", uzeo sekiru kako bi zaklao kokošku.

RANI RADOVI NASILNOG HIRURGA PRODANOVIĆA KOJIH SE DANAS STIDI! Tražio devojku preko TV emisije, ali i zaklao životinju! (VIDEO)

Foto: twitter.com/drustvene mreze

Poznati hirurg Srđan Prodanović, koji je povređen u tuči koja se nedavno dogodila u restoranu brze hrane na Trgu republike u Beogradu, i Nemanja Rosić, njegov kum i bivši učesnik rijalitija "Survivor", koji je takođe učestvovao u ovom incidentu, prema nezvaničnim saznanjima Republike, u panici već danima vrše pritisak na očevice nemilog događaja.

 

 

Oni su, sumnja se, pod dejstvom alkohola i narkotika nasrnuli na radnika restorana, koji je u samodbrani podigao nož i odsekao prst hirurgu, koji ga je kasnije rekonstruisao, kako bi mogao da radi.

 

Međutim, nasilni hirurg, osim što pokušava da zataška slučaj koji je izazvao mrtav pijan i drogiran, sigurno bi, naravno da može, sakrio i deo svoje rijaliti prošlosti, gde je kao "mlad i zelen" momak tražio devojku preko emisije "Gledaj majku, biraj ćerku"! 

 

 

Hirurg u ovoj emisiji obilazi stočnu pijacu na Šabačkom vašaru, bira opanke i na sve načine preko majke pokušava da što više sazna o o njenoj ćerki koja ga čeka kod kuće. On se tu dodvorava majci, pokazuje manire, kupuje cveće i ponosno ističe da je student druge godine medicine. Na pijaci se cenka oko jarca, ali kad ulazi u dvorište porodice pokazuje jednu iznenađujuću crtu. Pita:

 

- imali li ovde šta da se kolje - a kad mu kažu da ima, traži sekiru i navodi:

- Ništa bolje od popodnevnog klanja - posle čega kolje kokošku koju mu je žena donela. Kad je "posao" završio, konstatovao je da mu je bilo "ekstra".

Čime je još nasilni hirurg iznenadio možete pogledati u videu emisije koja se nalazi u okviru teksta.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading