OGLASIO SE VOZAČ IZ VALJEVA KOJI JE SPASAO ŽENU I DETE: Uradio sam ono što normalna svest svakog čoveka može da uradi!

Autor:

Vesti

13.10.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je sve učesnike u saobraćaju zamolio sledeće...

OGLASIO SE VOZAČ IZ VALJEVA KOJI JE SPASAO ŽENU I DETE: Uradio sam ono što normalna svest svakog čoveka može da uradi!

Foto: Facebook

Heroj iz Valjeva, koji je spasio ženu i dete iz auta koji je upao u kanal pun vode oglasio se na Instagramu nakon što se vest o njegovom delu proširila kako putem društvenim mreža, tako i posredstvom medija.

Naime, ovaj mladić je kod Požarevca pritekao u pomoć ženi i detetu koji su bili u autu koji je upao u kanal pun vode, izvukao ih, a potom otišao. Nakon toga, društvene mreže su se usijale u potrazi za mladićem, jer je sve zanimalo ko se krije iza tog herojstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aca Kinez (@kinez_aca)

Skroman kakav jeste, heroj iz Valjeva zamolio da se njemu više ne daje publicitet na ovaj način, budući da svoje delo smatra normalnim činom, apleujući na sve ljude kad su u mogućnosti da pomognu u ovakvim situacijama.

- Vest se raširila regionom, jer je neko iskoristio priliku i slikao kamion. Veliko hvala svima na podršci i na lepim rečima, drago mi je da znam da ipak ovaj svet ima iskrenih i plemenitih ljudi. Jasno mi je da mediji rade svoj posao ali ja iskreno i bez foliranja ne želim ovakvu reklamu i promociju. Znam isto da ne mogu ni kontrolisati to ali isto tako stvarno nemam vremena da dajem izjave, gostujem po emisijama za ovako nešto. Jasmo mi je da smo okruženi đubretom sa svih strana i mračnim vestima, pa je svaki normalan čin senzacija - napisao je mladić na svom Instagram nalogu i dodao:

- Uradio sam ono što normalna svest svakog čoveka može da uradi, a ovo nije prvi put a ni neko herojsko delo pomoći na putu u nevolji je samo jedan običan radni dan jednog profesionalnog vozača.

Onda je usledila i njegova molba za sve učesnike saobraćaja:

- Jedinu molbu imam za sve: imajte tolerancije u saobraćaju, poštujte jedni druge, vozite bez besa, nemaju svi istu moć i sposobnost iza volana, propustite, ustupite i imajte malo razumevanja za vozače teretnih vozila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading