HOROSKOP ZA PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR! Bikovi - ovaj dan donosi važnu poslovnu vest, Vodolije - vaša veza s partnerom ulazi u problematičnu fazu!

Autor:

Vesti

16.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR!  Bikovi - ovaj dan donosi važnu poslovnu vest, Vodolije - vaša veza s partnerom ulazi u problematičnu fazu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nestrpljivi ste i želite odmah da vidite rezultate poslovanja. Međutim, ovog puta će vam uplata novca kasniti. Bikovi, ovaj dan može vam doneti važne vesti i mogućnost promene u opisu posla. Uspešno ćete se snaći u novoj ulozi. Blizanci, negativna atmosfera vlada među kolegama. Postoji mogućnost velikih previranja i promene u timu nadređenih. Rakovi, uticajna osoba će doprineti tome da unapredite poziciju i dobijete zasluženo mesto. Finansijska situacija ide nabolje. Lavovi, glavni izazov je da izdržite pod velikim pritiskom usled početka rada na novom i veoma složenom projektu. Device, pazite da ne reagujete impulsivno na komentare jednog problematičnog saradnika. Otkrićete da je širio spletke o vama.

Vage, premalo provedenog vremena s partnerom u vama budi osećaj nezadovoljstva. Planirate zajedničko putovanje. Škorpije, na ljubavnom planu vas očekuju ljubomorne scene i uvredljive sumnje partnera. Pokrećete burnu raspravu. Strelci, na ljubavnom planu analizirate partnerova osećanja i ponašanje prema vama. Imate osećaj kao da mu nije stalo. Jarci, uživate s partnerom u svakom trenutku. Vaša veza postaje sve ozbiljnija i razmišljate o sledećem koraku. Vodolije, vaša veza s partnerom ušla je u problematičnu fazu. Nepoverenje između vas i partnera sve više se produbljuje. Ribe, možete upoznati privlačnu osobu u neposrednom okruženju. Budite hrabri i uzmite ono što želite.

Što se zdravlja tiče, Vage će mučiti nesanica, Lavove variranje pritiska...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading