HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST: Blizanci - konačno povećanje plate, Škorpije - interesantan ljubavni period!

Autor:

Vesti

25.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST: Blizanci - konačno povećanje plate,  Škorpije - interesantan ljubavni period!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ovnovi, odličan dan za poslovne poduhvate. Povoljni aspekti za potpisivanje dokumenata. Bikovi, danas će vam biti uplaćena neka zaostala dugovanja, međutim, nećete dobiti iznos koji ste očekivali. Blizanci, promene u firmi povoljno će se odraziti na vašu poziciju. Uslediće napredovanje i povećanje plate. Rakovi, saradnja s osobom iz inostranstva može da krene u pogrešnom pravcu. Niste zadovoljni poslom. Lavovi, danas ćete imati razgovor s osobom s kojom želite da sarađujete. Uspećete da se dogovorite i nađete zajednički interes. Device, sve obaveze završavate na vreme. Mogući manji konflikt sa starijim kolegom, u koji će se umešati i nadređeni.

Vage, danas plenite harizmom i šarmom. Partner uživa da provodi vreme sa vama. Škorpije, upoznajete interesantnu osobu s kojom ulazite u prisniji odnos. Sledi vam interesantan period. Strelci, danas želite da se posvetite partneru. Oboje ste imali previše obaveza, pa je vreme da uživate uz večeru ili neki dobar film. Jarci, novi partner ne skida pogled s vas. Uživate u ljubavi i pažnji koje vam pruža. Vodolije, danas sijate od sreće. Zadovoljstvo kojim zračite privlači suprotan pol poput magneta. Ribe, prijaće vam pažnja kolege, ali nećete želeti ništa ozbiljnije. Uživate u flertovanju.

Što se zdravlja tiče, Jarce će mučiti nervoza, Vage, alergija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading