NESTAO KRISTIJAN IZ NOVOG SADA! Ušao u autobus za Lebane i od tada mu se gubi svaki trag!

Autor:

Vesti

18.08.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kad je nestao nosio je krem majicu sa listićima, teksas šorc i crnu torbicu.

NESTAO KRISTIJAN IZ NOVOG SADA! Ušao u autobus za Lebane i od tada mu se gubi svaki trag!

Foto: Društvene mreže

Kristijan Jumerović (27) nestao je kada je prekjuče krenuo u Lebane. On sa suprugom živi u Novom Sadu, ali je u petak morao u Lebane zbog suđenja.

Kako kaže njegova supruga Milica ona je bila sa njim kada je kupio autobusku kartu i kada je ušao autobus, ali mu se od tada gubi svaki trag.


Kristijan je visok oko 170 centimetara ima crnu kosu i bradu i braon oči. U trenutku kad je nestao nosio je krem majicu sa listićima, teksas šorc i crnu torbicu.

Foto: Društvene mreže

Kristijan Jumerović

Kristijanov mobilni telefon je isključen, a niko od rodbine koju imaju tamo ga nije video.

Jako zabrinuta supruga Milica apeluje na javnost da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Kristijanu da se jave na navedeni broj +381611761266.

Foto: Društvene mreže

Kristijan Jumerović sa suprugom

Takođe, kontaktirali su i policiju u nadi da će pronaći trag o nestalom Kristijanu. Ona ističe da je cela porodica uznemirena i da se nadaju da će se Kristijan uskoro vratiti kući.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading