INVAZIJA KRPELJA U BAČKOJ PALANCI! Žena izašla u dvorište i umalo nije pala u nesvest zbog prizora! Insekti joj preplavili okućnicu, ušli i u kuću! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.08.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor scene stižu nam iz Bačke Palanke!

INVAZIJA KRPELJA U BAČKOJ PALANCI! Žena izašla u dvorište i umalo nije pala u nesvest zbog prizora! Insekti joj preplavili okućnicu, ušli i u kuću! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/bapvesti

Žena iz Bačke Palanke pre nekoliko dana u svom dvorištu zabeležila je jezivu scenu. Kako je navela, dvorište joj je bilo preplavljeno insektima koji izgledaju skoro isto kao krpelji!

Kako se vidi na snimku obavljenom na Tik-tok stranici "BAP vesti", insekti koji liče na krpelje razmileli su se svuda po dvorištu, a na jednom mestu zabeležen je ogroman broj ovih parazita. 

- Danas snimljeni krpelji u dvorištu u Bačkoj Palanci. Naša sugrađanka se pita kako ih iskoreniti - stoji u opisu snimka.

@bapvesti Danas snimljeni krpelji u dvorištu u Bačkoj Palanci. Naša sugrađanka se pita kako ih iskoreniti. #backapalanka #backapalankadesavanja #backapalankainfo ♬ Vibes - ZHRMusic

Lepe se za noge, ulaze u kuću

Na snimku se nalazi više stotina insekata, a mnogi sumnjaju da ih ima na hiljade!

- I kod mene u dvorištu ih je bilo na milione. Prošetaš po betonu - na noge se zalepe. Sve sitni, jedva se vide. Stigli smo do te mere da su ulazili u kuću - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže u komentaru.

Ipak, nije potvrđeno da su u pitanju krpelji jer ni autorka videa sa sigurnošću to nije mogla da potvrdi. Podsetimo, krpelji su paraziti koji izazivaju lajmsku bolest. U pitanju je oboljenje koje ugrožava ceo ljudski organizam, napada nervni sistem, kožu, kosti i zglobove, a ukoliko se ne leči na vreme, može da dovede i do invaliditeta.

Simptomi lajmske bolesti

opšta slabost

umor

drhtavica

blago povišena telesna temperatura

glavobolja

ukočenost vrata

bolovi u mišićima i zglobovima

natečeni limfni čvorovi vrata ili glave

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading