"ČINI SE DA JE HTEO DA ZAVARA TRAG" Antonović o Filipovom nestanku: Pre četiri meseca se desilo nešto što na potragu baca novo svetlo

Autor:

Vesti

21.07.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonović je istakao da ništa nije ukazivalo na to da je Filip imao suicidne namere ili bilo kakav problem sa nekim.

"ČINI SE DA JE HTEO DA ZAVARA TRAG" Antonović o Filipovom nestanku: Pre četiri meseca se desilo nešto što na potragu baca novo svetlo

Foto: Nestali Srbija

Filip Urumović je nestao 20. novembra prošle godine, a njegov nestanak ostaje velika misterija. Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu DB-a, govorio je o ovom slučaju i naglasio da već predugo nema nikakvih informacija o Filipu.

Antonović je istakao da ništa nije ukazivalo na to da je Filip imao suicidne namere ili bilo kakav problem sa nekim. Takođe, ništa nije ukazivalo na potrebu za bekstvom ili odlaskom, što je dodatno zakomplikovalo slučaj. Antonović je dodao da je signal na Viberu zabeležen četiri meseca kasnije, što je dalo nadu da bi Filip mogao biti živ.

Prema Antonovićevim rečima, najpouzdaniji mehanizam za određivanje lokacije je mobilni telefon, ali ni to nije donelo konkretne rezultate. On je naglasio da su sve opcije otvorene i da bi u slučaju samoubistva sigurno postojao neki trag.

Foto: youtube/printsreen

Ratomir Antonović

- Najpouzdaniji mehanizam određivanja lokacija je mobilni telefon - istakao je Antonović.

Situacija je postala još složenija kada je 1. aprila pronađeno telo Filipovog prijatelja i kolege Lazara. Antonović je izjavio da se čini da je Filip želeo da zavara trag, što dodatno otežava istragu.

- Čini se da je želeo da zavara trag - istakao je Urumović.

Ovaj slučaj je i dalje nerazjašnjen, a porodica i prijatelji Filipa Urumovića i dalje se nadaju da će pronaći odgovore i da će se Filip vratiti kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading