KONKURS ZA SPECIJALNE JEDINICE OTVOREN DO 31. JULA: Nova prilika za sve zainteresovane momke i devojke da se pridruže "Kobrama"

Autor:

Vesti

29.06.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektivna obuka za pristupanje ovim elitnim jedinicama sastoji se od niza zahtevnih fizičkih i mentalnih testova

KONKURS ZA SPECIJALNE JEDINICE OTVOREN DO 31. JULA: Nova prilika za sve zainteresovane momke i devojke da se pridruže "Kobrama"

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ i 72. brigada za specijalne operacije otvorili su svoja vrata za sve zainteresovane mladiće i devojke do 30. godina starosti koji žele da zasluže mesto u stroju tih elitnih jedinica. Rok za podnošenje prijava je 31. jul ove godine, a početna plata novoprimljenih specijalaca koji uspešno savladaju selektivnu obuku iznosi 220.000 dinara.

Najuspešniji kandidati među njima dobiće priliku da stupe u profesionalnu vojnu službu u jednu od dve pomenute specijalne jedinice, na određeno vreme, u trajanju od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period do tri godine i njegovog kasnijeg obnavljanja. Na konkurse se mogu prijaviti i kandidati koji nisu završili vojnu obuku sa oružjem, s tim što će, pre upućivanja na selektivnu obuku, morati uspešno da savladaju osnovnu vojnu obuku.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

 

Selektivna obuka za pristupanje ovim elitnim jedinicama sastoji se od niza zahtevnih fizičkih i mentalnih testova, a kandidati koji je uspešno završe stiču mogućnost da postanu deo jedinica čiji je rad od izuzetnog značaja za nacionalnu bezbednost. Ovo je izuzetna prilika za mlade ljude željne izazova i spremne da posvete svoje veštine i znanja vojnoj službi.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

 


Otvoreni konkursi za pridruživanje elitnim jedinicama vojske pružaju mladim ljudima priliku da se oproba u zahtevnom i odgovornom poslu, sa izuzetnim mogućnostima za dalji razvoj i napredovanje u vojnoj karijeri. Svi zainteresovani mladići i devojke do 30. godina starosti trebalo bi da iskoriste ovu priliku i da se prijave do 31. jula kako bi stekli šansu da postanu deo elitnih jedinica vojske i doprinesu nacionalnoj bezbednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading