SAJT RELIGIJA.REPUBLIKA.RS POČEO S RADOM! Sve proverene informacije koje dosad niste imali prilike da vidite na jednom mestu!

Autor:

Vesti

13.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitajte aktuelnosti iz svakodnevnog života Crkve, korisne informacije za vernike, priče o svetiteljima, čudesnim isceljenjima...

SAJT RELIGIJA.REPUBLIKA.RS POČEO S RADOM! Sve proverene informacije koje dosad niste imali prilike da vidite na jednom mestu!

Foto: Printscreen

Vernici i oni koje zanima religija od danas imaju na raspolaganju istoimeni sajt. Naime, pored portala Republika.rs, pokrenuli smo još jedan - Religija.republika.rs, na kom ćete moći da pročitate aktuelne vesti, ali i predanja, verovanja, priče o čudima, ukratko sve ono što dosad niste imali prilike da nađete sabrano na jednom mestu, a da je bazirano isključivo na zvaničnim izvorima i proverenim informacijama.

Religija.republika.rs startuje baš na veliki pravoslavni praznik Spasovdan, Vaznesenje Hristovo, koji je ujedno i slava grada Beograda. Osim informacija vezanih za svakodnevni život Srpske pravoslavne crkve i Patrijaršije i informacija o praznicima (kada je crno, kada crveno slovo, kojim danima se posti...), čitaćete zanimljive priče o srpskim svetinjama, netruležnim moštima svetitelja, čudesnim isceljenjima, svetim mestima koje morate posetiti zbog njihove bogate istorije i drugo. Pored vesti koje se tiču SPC i pravoslavlja, na sajtu Religija.republika.rs moći ćete da pronađete i informacije koje se tiču islama, judeizma i katoličanstva.

Takođe, bavićemo se i temom značaja molitve i šta je potrebno da bi one bile uslišene, ali i o sudbinama svetovnih lica koja su stradala za veru ili zbog vere.

Čitajte Religija.republika.rs i saznaćete sve ono što dosad niste znali.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading