BRAĆA STARA TRI I PET GODINA POJELA OTROV ZA MIŠEVE! Novi detalji trovanja dečaka u Kuršumliji! EVO U KAKVOM SU STANJU!

Autor:

Vesti

06.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica ima simptome trovanja.

BRAĆA STARA TRI I PET GODINA POJELA OTROV ZA MIŠEVE! Novi detalji trovanja dečaka u Kuršumliji! EVO U KAKVOM SU STANJU!

Foto: youtube/printsreen, Shutterstock

Braća stara tri i pet godina otrovala su se danas u Kuršumliji. Dakle, nije u pitanju samo jedno dete, kako je prvobitno bilo objavljeno, već dvojica dečaka.

Oni su popili otrov za miševe i odmah su prebačeni u bolnicu.

- Obojica imaju simptome trovanja, ali su dobro trenutno na Odeljenju pedijatrije bolnice Zdravstvenog centra Porkuplje - kaže izvor Kurira.

Podsećamo, danas je policija izdala saopštenje, u kojem se navodi da je u pitanju jedan dečak, ali očigledno je kasnije ustanovljeno da je i drugo dete uzelo otrov.

- Danas u 17:20 časova DZ obavestio je PS Kuršumlija da se jedno maloletno lice u pratnji majke javilo u hitnu službu radi pružanja lekarske pomoći jer je progutao otrov za miševe. Nakon ukazane lekarske pomoći dečak je upućen vozilom hitne službe do Opšte bolnice u Prokuplju radi dalje hospitalizacije - navodeno je bilo u saopštenju.

Podsećamo da je početkom prošlog meseca Kuršumliju zadesio veliki incident kada je više dece povređeno prilikom pada ringišpila u luna parku. Tom prilikom je povređeno 13 mališana, od kojih je je jedna devojčica još u teškom stanju.

Vlasnik ringišpila je odmah priveden u policijsku stanicu, kao i zakupac placa, a posle zadržavanja im je određen i pritvor.

Osumnjičenom Z.Lj. se stavlјa na teret da je bez propisanih mera za bezbednost i zdravlјa na radu pustio u upotrebu ringišpil i prodajom karata omogućio korišćenje istog od strane trinaest lica, koji su u toku vožnje, prilikom pucanja glavne cevi i rušenja konstrukcije ringišpila pali na beton i zadobili telesne povrede, dok je osumnjičeni J.N. kao zakupac placa omogućio postavlјanje i korišćenje predmetnog ringišpila iako je znao da isti ne zadovolјava propisane mere za bezbednost i zdravlјe lјudi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading