HAOS U O.Š. "RADE KONČAR" U ZEMUNU! Učenik četvrtog razreda potegao nož na druga!

Autor:

Vesti

10.05.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je izbeglo nož.

HAOS U O.Š. "RADE KONČAR" U ZEMUNU! Učenik četvrtog razreda potegao nož na druga!

Foto: shutterstock

Učenik četvrtog razreda OŠ "Rade Končar" u Zemunu potegao je nož na vršnjaka iz istog razreda u utorak, za vreme malog odmora, pišu BG mediji.

Incident se, u OŠ „Rade Končar“, dogodio u pauzi između 3. i 4. časa, u popodnevnoj smeni kada je učenik četvrtog razreda potegao nož na vršnjaka iz istog odeljenja, koji je on izbegao.

Dete je odmah o incidentu obavestilo učitelja. Čovek je oduzeo nož od dečaka i nadležne obavestio šta se dogodilo. Obavešteni su i roditelji napadnutog deteta o incidentu kad su došli po dete. 

Policija je navodno isto obaveštena o događaju.

Podsećamo, posle masakra u O.Š. Vladislav Ribnikar prošle godine u Beogradu, više puta javnost je obaveštena da su deca u školu dolazila sa noževima. 

Poslednji incident se dogodio u Nišu, 25. aprila ove godine, kada je učenik Osnovne škole "Radoje Domanović" doneo nož u školu, jer je kako je čuo na Tik Toku, taj dan je bio dan za silovanje, pa je želeo da se zaštiti

Kako je tada objasnila direktorka ove škole,  škola je odmah pokrenula sve potrebne radnje vezane za ovaj slučaj.

- Sve se to događalo u večernjim časovima na kraju nastave kada se taj učenik poverio drugarici da je doneo nož u školu jer se bojao da će biti napadnut s obzirom na to da je na Tik Toku video da je 24.04.2024. navodno Dan silovanja. Devojčica je najpre mislila da se njen školski drug šali, jer su učenici tog odeljenja veoma bliski i imaju veliko međusobno poverenje. Tom razgovoru je prisustvovala i personalni asistent jednog učenika koja je smatrala da o tome ipak treba obavestiti nadležne školske organe. Učenica je otišla do psihologa, odmah je obavljen razgovor sa dečakom koji je bez ikakvih problema predao kuhinjski nož koji je imao kod sebe. Bio je veoma potresen i plakao je, bojao se da će biti izbačen iz škole.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading